The Park: Po vymření dospělých děti v tratolišti krve bojují o přežití

The Park: Po vymření dospělých děti v tratolišti krve bojují o přežití | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit další 3 obrázky
Trailer představuje moderní variaci na Pána much.

Nejznámějším příběhem o společnosti dětí bez dospělých, která upadá do víru násilí, je Pán much. Ten se každou chvíli dočká nějakého nového zfilmování, ale točí se i zcela samostatné příběhy, v nichž můžeme najít pouze potenciální inspiraci a obdobou zápletku.

 

Snímek je pojmenovaný The Park (Park) a odehrává se ve světě, kde záhadný virus postupně začal zabíjet všechny dospělé. Řízení společnosti tak spadlo do rukou dětem, které si nemohou být jisté, jak dlouho za daných podmínek vydrží. Když dospělí definitivně vymřou, pustí se skupiny znepřátelených dětí do boje o opuštěný zábavní park. Na každém kroku číhá nebezpečí, a pokud v pekelném Neverlandu chcete přežít, musíte být ochotní udělat naprosto cokoliv.

Rozpočet dystopického thrilleru zřejmě nebyl kdovíjak vysoký, avšak tvůrci měli tu výhodu, že mohli natáčet v zábavním parku Six Flags v New Orleans, který byl zavřený po ničivém zásahu Katrina v roce 2005. Jako lokaci pro natáčení zavřený park využily v minulosti už snímky Percy Jackson 2, Jurský svět nebo Úsvit Planety opic. Pusťte si přiložený trailer a uvidíte, zda vás dystopie plná dětí láká.

The Park napsal a natočil Shal Ngo, pro něhož jde o celovečerní prvotinu. V hlavních rolích vystupují Chloe Guidry, Nhedrick Jabier a Carmina Garay. Film bude uvedený v USA 2. března, o další distribuci zatím nejsou informace.

Podklady a foto: XYZ Films

Galerie: 4

The Park: Po vymření dospělých děti v tratolišti krve bojují o přežití | Fandíme filmu The Park: Po vymření dospělých děti v tratolišti krve bojují o přežití | Fandíme filmu The Park: Po vymření dospělých děti v tratolišti krve bojují o přežití | Fandíme filmu The Park: Po vymření dospělých děti v tratolišti krve bojují o přežití | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest