The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma

The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Počít se dá různými způsoby. V bláznivé komedii se to neobejde bez velkého podvodu na nic netušící „dárce“. Pusťte si trailer.

Kolem otěhotnění a souložení se točí spousta bláznivých nebo rovnou přisprostlých komedií. Dobře známé jsou teenagerské komedie ze série Prci, prci, prcičky, případně třeba Zbouchnutá nebo Čtyřicetiletý panic. Ze spleti nejrůznějších předchozích vlivů teď vyvstává The Donor Party (zhruba „Dárcovský mejdan“), kde se miminka chtivá hrdinka rozhodne potají získat sperma od několika nic netušících pánů.

Hrdinka filmu Jaclyn (Malin Åkerman) by strašně chtěla být máma. Momentálně je nezadaná, ale pro své otěhotnění udělá cokoliv. Po nepříjemném rozvodu promrhala spoustu času na seznamkách, ale začíná jí docházet, že aby si splnila svůj sen, nepotřebuje nutně manžela. Spolu s nejlepšími kamarádkami připraví plán na to, jak získat sperma od nic netušících dárců Tima, MJe, Matea a Armina. Všechno proběhne při nenápadné oslavě narozenin jejího nic netušícího kamaráda Geoffa.

Švédská rodačka Malin Åkerman se do povědomí řady diváků dostala štěkem v Zahulíme uvidíme, kde ztvárnila nečekaně pohlednou manželku „hnusáka Randyho“. Později přišly vedlejší role v 27 šatech, Návrhu nebo Trablích v ráji. Pak si od romantických komediích odskočila do Watchmenů a následovaly role spíše ve slabších filmech – většinou thrillerech nebo komediích. Zajímavější to bylo na seriálovém poli, kde měla možnost vystupovat v Trophy Wife a především v Miliardách.

Její kamarádky v komediální novince ztvárnily Erinn Hayes a Bria Henderson, jednotlivé „dárce“ Jerry O'Connell, Dan Ahdoot, Jeff Torres a Ryan Hansen a kamaráda Geoffa Rob Corddry. Snímek jako svou celovečerní prvotinu zrežíroval a napsal Thom Harp. Níže si můžete přehrát trailer, z něhož se dost špatně odhaduje, zda bude film opravdu vtipný, anebo jen tvůrci měli pocit, že všechno co je neslušné nebo pikantní, by mělo být vtipné jaksi automaticky… Na VOD komedie dorazí 3. března.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 6

The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma | Fandíme filmu The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma | Fandíme filmu The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma | Fandíme filmu The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma | Fandíme filmu The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma | Fandíme filmu The Donor Party: Malin Akerman v bláznivé komedii shání to nejlepší sperma | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest