Fantastická čtyřka: Venku je jméno dalšího kandidáta na hlavní roli

Fantastická čtyřka: Venku je jméno dalšího kandidáta na hlavní roli | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Dokud Marvel svoje obsazení neodhalí oficiálně, budou mít hlavní slovo insideři a zákulisní zvěsti.

Fanoušci napjatě čekají na to, až bude oznámeno obsazení hlavních rolí pro Fantastickou čtyřku, jeden z příštích velkých Marvel projektů. Zatím si veřejnost musí vystačit s internetovými drby, které se šíří. Delší dobu zaznívá, že jedním z kandidátů na roli Mr. Fantastica je Adam Driver nedávno se proslechlo, že v blíže nespecifikované roli může vystoupit Ryan Gosling. Teď zní éterem další jméno.

Několik různých insiderů v čele se spolehlivými redaktory z The Cosmic Circus tvrdí, že jedním z hlavních kandidátů na roli Mr. Fantastica je v této fázi castingového procesu Dev Patel. Dev prorazil díky Milionáři z chatrče, následně byl k vidění v komediích ze série Báječný hotel Marigold, v seriálu Newsroom, v Chappiem, Lionovi, Hotelu Mumbai nebo Zeleném rytíři. Moderátoři z místnosti na Redditu, která se specializuje na Marvel spoilery, dále dodávají, že podle jejich informací na rozdíl od Patela Adam Driver nepatří mezi ty nejžhavější kandidáty a chviličku byl prý do role zvažován také Diego Luna.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit. Režíruje Matt Shakman, scénář píší Jeff Kaplan a Ian Springer. Datum premiéry je stanoveno na 13. února 2025.

Titulní foto je ilustrační, Mr. Fantastic z alternativní reality ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Zdroje: The Cosmic Circus, Reddit, The Direct, My Time to Shine Hello

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: Venku je jméno dalšího kandidáta na hlavní roli | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Venku je jméno dalšího kandidáta na hlavní roli | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Venku je jméno dalšího kandidáta na hlavní roli | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Venku je jméno dalšího kandidáta na hlavní roli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest