Mizerové 4: Přípravy filmu oficiálně začaly

Mizerové 4: Přípravy filmu oficiálně začaly | Fandíme filmu
Sony Pictures
Will Smith a Martin Lawrence oznámili začátek příprav dalšího pokračování Bad Boys.

Mizerové 3, alias Mizerové navždy, byli velkým hitem a dostávali převážně pozitivní recenze. I samotný závěr snímku odkazoval k dalším dobrodružstvím, tudíž pokračování působilo nevyhnutelně. Jistý otazník se nad dalším dílem vznášel po Smithově nechvalně proslulé oscarové facce, nicméně už tehdy bylo patrné, že tahle bouře ve sklenici vody se přežene.

Teď představitelé hlavních rolí Will Smith a Martin Lawrence oznámili, že pokračování je oficiálně v přípravě. Zatím nemáme zprávy o tom, kdy bychom se snímku mohli dočkat, nebo kdy začne natáčení, ale pakliže právě teď startuje preprodukce, tak je snad začátek natáčení Mizerů 4 otázkou týdnů, maximálně měsíců. Snímku bychom se tudíž mohli dočkat už v příštím roce.

Režírují znovu Adil El Arbi a Bilall Fallah, kteří natočili trojku. Pánové si díky úspěchu Mizerů odskočili k Marvelu, pro který natáčeli sérii Ms. Marvel, a k DC, kde natočili Batgirl. Ta se bohužel setkala s krušným osudem, když kvůli účetním odpisům skončil celý projekt v koši. Scénář píše Chris Bremner, který dělal už na předchozím dílu, popřípadě napsal Muže z Toronta. Smith i Lawrence figurují mezi producenty, spolu se stálicí celé série, Jerrym Bruckheimerem.

Série Mizerové začala v roce 1995, kdy pomáhala udělat hvězdy z Willa Smithe a režiséra Michaela Baye. Série akčních komedií divákům představila dva různorodé policajty, kteří se neustále hašteří, ale dali by za sebe ruku do ohně a vyřeší každý případ. Závěr třetího filmu naznačoval, že pánové ještě nechtějí do důchodu a k ruce by mohli mít trojku mladých pomocníků (Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton). Titulková scéna filmu potom naznačovala, že dopadený a uvězněný Mikův (Smith) syn Armando (Jacob Scipio) dostane příležitost přinejmenším částečně odčinit zločiny, které spáchal.

Foto: Mizerové navždy

Zdroj: Will Smith

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest