Superman: V přípravě je i druhý film, s jiným hlavním hrdinou

Superman: V přípravě je i druhý film, s jiným hlavním hrdinou | Fandíme filmu
DC
Chystají se hned dva různé filmy se Supermanem. Ten druhý chystá producent J.J. Abrams.

Spolu s tím, jak DC filmy v průběhu loňského roku dramaticky změnily kurz, byla zrušena celá řada jednotlivých projektů. Mezi takové nicméně nepatří alternativní příběh Supermana, který pod producentskou záštitou J.J. Abramse připravuje scenárista Ta-Nehisi Coates.

Potvrdili to šéfové DC Studios James Gunn a Peter Safran v rámci úterní akce, kde byly představeny plány pro další budoucnost filmového a seriálového DC. Coatesův Superman bude součástí DC Elseworlds, tedy speciální odnože zaměřené na příběhy, které nejsou součástí provázaného světa DC Universe. Noví šéfové zároveň doplnili, že v rámci DC Elseworlds smějí vznikat pouze projekty, které jsou naprosto výjimečné a zároveň je nelze zapasovat do propojeného DC Universe.

Ta-Nehisi Coates je uznávaný novinář a autor, který se hodně věnuje otázce rasy a v minulosti psal kupříkladu také komiksy Black Panthera. Jeho podání Supermana má být podle Abramse „silné a dojemné“. Hlavní postavu ve filmu má hrát černošský herec a předpokládá se, že se snímek bude věnovat rasismu a sociálním otázkám obecně. Projekt je v přípravě od roku 2021. Krom potvrzení Coatesova projektu bylo na tiskové konferenci DC Studios také oznámeno, kdy uvidíme v kinech film Superman: Legacy se scénářem přímo od Jamese Gunna.

 

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: Variety, The Wrap

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu