The Authority: Do světa Supermana míří komiks ve stylu drsné Bandy

The Authority: Do světa Supermana míří komiks ve stylu drsné Bandy | Fandíme filmu
Amazon Prime
Zobrazit další 4 obrázky
Tahle partička superhrdinů je přesvědčená o tom, že když se kácí les, létají třísky.

Noví šéfové DC Studios James Gunn a Peter Safran si vzali za úkol přinést divákům v připravovaném DC Universu superhrdiny notoricky známé i ty, kteří doposud byli širší veřejnosti cizí. Do první skupiny spadá například Superman, s čerstvě oznámeným filmem Superman: Legacy, do té druhé třeba právě The Authority.

Snímek bude na Supermana: Legacy přímo navazovat a bude to týmovka o nadlidech, kteří k zachraňování světa nepřistupují úplně idealisticky. Jsou přesvědčení o tom, že účel svědčí prostředky a do filmového světa DC vnesou úplně nový pohled na hrdinství. Není to klasický příběh o záporácích a hrdinech. The Authority jsou značně pochybná cháska. Věří tomu, že svět nejde změnit snadno, a že je třeba vzít věci do vlastních rukou. Mají připomínat například postavu Jacka Nicholsona v dramatu Pár správných chlapů. Vědí, že si každý chce vylepit jejich plakát na stěnu...nebo si to přinejmenším myslí. Alespoň do určité míry se tu nabízí porovnání The Authority s týmem Seven z komiksů (a seriálu) Banda (The Boys).

Scénář The Authority už se píše, ačkoliv zatím nebylo odhaleno, kdo byl úkolem pověřen. Původní komiksovou předlohu vytvořili scenárista Warren Ellis (Transmetropolitan, Red, Hellblazer, Fell, Iron Man: Extremis, Thunderbolts, Moon Knight) a výtvarník Bryan Hitch. Předloha vznikla už v roce 1992, tehdy ještě v nakladatelství Wildstorm, které v té době vedl Jim Lee, současný ředitel nakladatelství DC Comics. Do světa DC byly postavy začleněny teprve v roce 2011 a Gunn jim teď chce dopřát stejnou službu ve filmu. Předlohu si můžete prohlédnout dole v galerii.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Banda

Zdroj: Variety

Galerie: 5

The Authority: Do světa Supermana míří komiks ve stylu drsné Bandy | Fandíme filmu The Authority: Do světa Supermana míří komiks ve stylu drsné Bandy | Fandíme filmu The Authority: Do světa Supermana míří komiks ve stylu drsné Bandy | Fandíme filmu The Authority: Do světa Supermana míří komiks ve stylu drsné Bandy | Fandíme filmu The Authority: Do světa Supermana míří komiks ve stylu drsné Bandy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu