Superman: Legacy – Nové zpracování ikonického hrdiny má datum premiéry

Superman: Legacy – Nové zpracování ikonického hrdiny má datum premiéry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Už známe první podrobnosti o tom, co chce nový Superman nabídnout.

Nově založená firma DC Studios včera oznámila 10 projektů, které přinese v nejbližších letech. Mezi nimi figuruje i snímek Superman: Legacy. Jde o nové zpracování Supermana, kde se hlavní role Clarka Kenta ujme nový herec. Snímek nemá ztvárňovat Supermanovy začátky, potkáme jej v době, kdy už jako superhrdina nějakou dobu funguje.

Čerstvě byl oznámený nejen název filmu, ale také to, že premiéra je stanovena na 11. července 2025. Scénář filmu napsal sám šéf DC Studios James Gunn a potenciálně by mohl i režírovat – jeho „spoluvelitel“ Peter Safran během tiskové konference naznačil, že jej přemlouvá. Šéf zastřešující společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už dříve uváděl, že by Superman měl být pro studio prioritou a Legacy skutečně bude klíčovým projektem, když oficiálně otevře připravovaný DC Universe – provázaný svět DC filmů, který odstartuje po resetu ve snímku The Flash.

Postavu jednoznačně nebude hrát dosavadní představitel, Henry Cavill, protože neodpovídá představě o tom, jakého Supermana snímek vykreslí.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Závěrem Gunn dodává, že je Superman pro všechny, že by měl rezonovat u diváků ze všech koutů světa.

Titulní foto je ilustrační, Christopher Reeve jako Superman

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest