Vražda v Paříži: Anniston a Sandler v prvním traileru nové špionážní komedie

Vražda v Paříži: Anniston a Sandler v prvním traileru nové špionážní komedie | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Po Vraždě na jachtě se Jennifer Anniston a Adam Sandler vrací na Netflix, aby se zapletli do dalšího globálního průšvihu.

Netflix v roce 2019 nabídl divákům Vraždu na jachtě (Murder Mystery), komediální detektivku s Jennifer Aniston a Adamem Sandlerem v hlavních rolích. Snímek měl přinejlepším průměrné recenze, ale vysokou sledovanost, a tak streamovací gigant objednal pokračování. Po covidovém zdržení je konečně tady.

V rámci velké ochutnávky ze všech očekávaných velkofilmů, které Netflix letos chystá, jsme mohli vidět prvních pár záběrů. Do premiéry už ale zbývají jen zhruba dva měsíce, a tak je tu pořádný trailer. A musí se nechat, že ať už bude výsledný film jakýkoliv, upoutávka funguje. Pokud vám sedí tenhle styl bláznivých komedií, kde se civilisté průšviháři dostávají do krkolomných situací a nějakým zázrakem je přežijí a vyřeší, tak by vás mohla Vražda v Paříži (Murder Mystery 2) nalákat. Vtipy v traileru mají dobrý timing, Jennifer Anniston a Adam Sandler v hlavních rolích podávají svůj typický standard. Nechybí atraktivní turistické destinace a na komedii slušné množství akce.

Čtyři roky poté, co Nick a Audrey Spitzovi vyřešili svou první vraždu, jsou z nich detektivové na plný úvazek. Bohužel se jejich soukromé agentuře zatím nedaří pořádně rozjet. Od nedostatku případů je zachrání svatba jejich starého známého maharádži. Manželé jsou pozvaní na velkolepý obřad na soukromém ostrově, avšak potíže na sebe nenechají dlouho čekat, když je maharádža unesený. Únosce požaduje tučné výkupné a všichni hosté honosné svatby jsou podezřelí. Nick a Audrey tak mají příležitost opět ukázat svůj detektivní um a konečně se vypravit na vytoužený výlet do Paříže, kam je vyšetřování zavede.

Dále hrají Adeel Akhtar, Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani a Dany Boon. Režíroval Jeremy Garelick. Datum premiéry je stanoveno na 31. března. Dole pod trailerem najdete doposud zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Vražda v Paříži: Anniston a Sandler v prvním traileru nové špionážní komedie | Fandíme filmu Vražda v Paříži: Anniston a Sandler v prvním traileru nové špionážní komedie | Fandíme filmu Vražda v Paříži: Anniston a Sandler v prvním traileru nové špionážní komedie | Fandíme filmu Vražda v Paříži: Anniston a Sandler v prvním traileru nové špionážní komedie | Fandíme filmu Vražda v Paříži: Anniston a Sandler v prvním traileru nové špionážní komedie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest