Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli

Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trailer nového hororu pracuje na tom, aby vám křupáním kostí nahnal kopřivku.

V poslední době se nám docela vrší horory s tématem mateřství. Na HBO si můžete pustit Lucy má děťátko, kde Pierce Brosnan ztvárnil znepokojivého specialistu na plodnost. Vedle toho jsme vám představili snímky Reunion, Bed Rest nebo Baby Ruby. Ale pořád nekončíme.

Hodně divně se během těhotenství cítí také maminka ve snímku Huesera: The Bone Woman. Mladá Valeria čeká svoje první dítě. Vždycky se chtěla stát maminou a předpokládala, že až otěhotní, bude šťastná. Místo toho cítí, že je něco špatně. Zjišťuje, že je prokletá zlověstnou bytostí a pomoc hledá v nebezpečném světě magie. Jedinou nadějí na záchranu, bezpečí a spásu je zřejmě skupina čarodějnic, avšak i spojení s čarodějkami s sebou nese velké riziko. Slogan snímku říká, že když se stanete matkou, máte pocit, jako byste byli roztrženi vedví.

V hlavních rolích vystupují Natalia Solián, Alfonso Dosal, Mayra Batalla, Mercedes Hernández, Aída López a Martha Claudia Moreno. Jako svou celovečerní prvotinu snímek napsala a zrežírovala Michelle Garza Cervera. Už loni se film promítal na řadě festivalů, odkud si odnáší pochvalné recenze. Ty chválí výkon Natalie Solián v hlavní roli a cení si propojení folklorních příběhů s moderními potížemi mateřství, které jsou proloženy skutečně mrazivými výjevy. Ty ostatně můžete vidět v přiloženém traileru, kde neustále něco praská a skřípe a nikdy nevíte, kdy na vás vyhřeznou zničené kosti či zuby. Snímek bude uvedený na VOD 10. února.

Podklady a foto: XYZ Films

Galerie: 6

Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli | Fandíme filmu Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli | Fandíme filmu Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli | Fandíme filmu Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli | Fandíme filmu Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli | Fandíme filmu Huesera: The Bone Woman – Hororové zhmotnění skřípání nehty po tabuli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest