Avengers: The Kang Dynasty – Marvel v příští týmovce opět dupne na plyn

Avengers: The Kang Dynasty – Marvel v příští týmovce opět dupne na plyn | Fandíme filmu
Marvel Studios
Podle scenáristy si projdou hrdinové zkouškou ohněm a Thanos bude v porovnání působit skoro neškodně.

Nejbližší novou marvelovkou, kterou uvidíme, je Ant-Man a Wasp: Quantumania. Scenárista Jeff Loveness o filmu promluvil s magazínem SFX a rovnou přišla řeč také na Avengers: The Kang Dynasty, kteří na Ant-Mana naváží a Jeff k nim také píše scénář.

Johnathana Majorse jsme u Marvelu viděli už v minisérii Loki. Tehdy si jeho postava říkala „Ten, jenž zůstal“, avšak v Quantumanii potkáváme jeho alternativní verze z jedné z paralelních realit, jakých ve světě Marvelu existuje nekonečně mnoho. Nová verze si říká Kang Dobyvatel a od „Toho, jenž zůstává“ se výrazně liší.

Kang je prvotřídní marvelovský záporák a je to úplně jiné nebezpečí, než jaké představoval Thanos. Podle Lovenesse je klíčový rozdíl v tom, že Thanos byl digitální mimozemšťan z hlubin vesmíru, zatímco Kang je člověk a vyprávění se na jeho lidství hodně zaměří. Je osamělý a svým způsobem zranitelný.

Postupně se ale setkání s ním vyvine do apokalyptických rozměrů a Kang se ocitne v čele snímku Avengers: The Kang Dynasty. Oproti Thanosovi je riziko násobně vyšší a hrdinové budou mít pocit, že proti němu nestačí. Scenárista nového antagonistu popisuje jako „nekonečno Thanosů“ a tvůrci dle jeho soudu připravili hodně dynamický příběh. Střet s Kangem bude „generační“. Začátek čtvrté fáze představil řadu nových postav, všichni měli možnost se lehce nadechnout, fiktivní svět Marvelu se rozšířil, staré postavy jsme poznali blíž. Ale teď je opět čas šlápnout na pedál a naše oblíbení hrdinové zakusí „zkoušku ohněm“.

Lovenessova slova o generačním střetu by mohla potenciálně naznačovat, že se vyplní internetová šuškanda, podle níž v The Kang Dynasty proti padouchovi stane celá řada novějších a mladších hrdinů, zatímco pozdější Secret Wars by (podobně jako Endgame) měly směřovat k vytvoření daleko širší aliance hrdinů, která po počátečním neúspěchu konečně dokáže uspět. Zda se zákulisní drby potvrdí, to se nedozvíme ještě hodně dlouho, ale už 16. února do kin vletí Ant-Man a Wasp: Quantumania, kde konečně pořádně poznáme Kanga blíž.

Titulní foto je ilustrační, Kang ve filmu: Ant-Man a Wasp: Quantumania

Zdroj: SFX

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest