Hot Wheels: Autíčka dostala scenáristy a míří do kin

Hot Wheels: Autíčka dostala scenáristy a míří do kin | Fandíme filmu
Mattel
Zobrazit další 1 obrázek
Pokud vše klapne, budou vedle Rychle a zběsile jezdit v kinech další rychlá auta.

Jestli patříte mezi starší ročníky, říkali jste malým plechovým autíčkům angličáky a jezdili všude, kde se dalo. V posledních letech se i k nám rozšířila také autíčka Hot Wheels. Se „značkovými“ Hot Wheels autíčky jde dělat to samé co s angličáky, nebo se k nim prodávají rozličné dráhy, které nejrůznějšími mechanismy (zrychlovací místa s pohonem, svažité nájezdové rampy…) dodávají autíčkům vysokou rychlost. A to je všechno. Žádný příběh nebo mytologii přímo u hraček nehledejte, ačkoliv i tady dodatečně vzniklo několik doplňkových animovaných seriálů a filmů, podobně, jako to bylo například u Transformers.

Tak či tak se autíčka dočkají filmové „adaptace“. Píšeme o jejích přípravách už skoro deset let, ačkoliv konkrétnější kontury začal projekt nabírat teprve loni, když jej jako producent zaštítil J.J. Abrams. Od té doby se zase dlouho nedělo nic, až teď se dozvídáme, kdo film napíše. Úkolu se zhostí Dalton Leeb a Nicholas Jacobson-Larson, kteří oba pracují v Hollywoodu na různých pozicích už delší dobu, ale z jejich scenáristické práce jsme zatím žádné výsledky vidět nemohli.

Film společně připravují hračkářská společnost Mattel a filmové studio Warner Bros. Na motivy hraček od Mattelu vznikají také film o panence Barbie, autíčkách Matchbox nebo o fantasy hrdinech ze série Masters of the Universe. V minulosti Hot Wheels měli natočit McG či Juan Carlos Fresnadillo, aktuálně film režiséra nemá.

Titulní foto: Hot Wheels - hračka

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Hot Wheels: Autíčka dostala scenáristy a míří do kin | Fandíme filmu Hot Wheels: Autíčka dostala scenáristy a míří do kin | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu