Old Guy: Režisér Con Airu a Expendables 2 chystá akčňák s oscarovým maestrem

Old Guy: Režisér Con Airu a Expendables 2 chystá akčňák s oscarovým maestrem | Fandíme filmu
The Weinstein Company
Christoph Waltz v akční komedii vytvoří nesourodou dvojku – zabiják penzista a gen Z zabiják jdou na to.

Drzý výrostek z generace Z a nevrlý důchodce pospolu, to zní jako recept pro to, aby se ti dva pozabíjeli. Ve snímku Old Guy („Staroch“) by doslova mohli, protože oba jsou profesionální zabijáci. Nicméně nesmějí, protože jsou najmutí ke společné práci.

Terry Eubanks je stárnoucí nájemní zabiják, který je přesvědčený, že je v oboru nejlepší. Jeho kariéra končí, a tak je nadšený, když jej „Společnost“ ještě jednou nasadí do pole. Bohužel jenom pro to, aby vytrénoval Wihlborga, mladého talenta z generace Z, který má nevycválanou pusu. Nesourodá dvojka je vyslaná, aby zlikvidovala hlavu nepřátelské zločinecké organizace, avšak v průběhu mise protagonisté zjišťují, že se jejich šéf snaží zlikvidovat celou starou gardu a kompletně převzít zabijácký byznys. Společnost však neočekávala, že Terryho zkušenosti a mladíkovo nadání dají dohromady nebezpečný koktejl, a že se ti dva spojí, aby se proti Společnosti obrátili.

Zápletka zní klasicky, nicméně látku do ruky dostal ostřílený harcovník Simon West. Ten natočil Mechanika: Zabijáka, Expendables 2, Tomb Raider – Laru Croft a především parádní chuťovku Con Air. Do hlavní role dostal spolehlivého Christopha Waltze, dvakrát oceněného Oscarem za Hanebné pancharty a Nespoutaného Djanga. Scénář napsal Greg Johnson, natáčení začne někdy v dohledné době v Severním Irsku. Na oznámení představitele Wihlborga ještě čekáme.

Titulní foto je ilustrační, Christoph Waltz v Hanebných panchartech

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest