Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Chris Pine táhne nesourodou družinu nedobrovolných hrdinů, kteří musí napravit průšvih co způsobili.

V letošním roce uvidíme celou řadu velkofilmových pokračování, jako třeba Strážce Galaxie 3, Aquamana 2 nebo Rychle a zběsile 10. Jednou z dosud neotestovaných značek je v nadcházející nabídce akční fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Novinka se nám dosud představovala jako dobrodružná akční komedie, která se vynasnaží do nás hrnout nekončící proud pozitivní energie. A platí to i v čerstvém traileru z dnešního odpoledne.

Nechybí stylová rvačka, zábavné používání magie, monumentální jeskyně a hrady i obstojní digitální draci. Daleko důležitější však je, že snímek zdánlivě staví na něčem mnohem důležitějším – na postavách. I na prostoru dvouminutové upoutávky dostává kontury alespoň pár hrdinů v čele s bardem Edginem v podání charismatického Chrise Pinea. Nicméně i zbývající postavy jsou i na první zběžný pohled dostatečně rozmanité na to, aby si je člověk ještě před návštěvou kina stačil zapamatovat a roztřídit. Vzájemná chemie v rámci nesourodé družiny také funguje, takže motor pro dobré vyprávění je nastartovaný, nezbývá, než si počkat na to, jak jej autoři využili.

Dole pod trailerem najdete nejnovější fotografie.

Oficiální synopse říká: Okouzlující zloděj a družina nesourodých dobrodruhů se pokusí ukořistit nedostižnou ztracenou relikvii, avšak když se připletou do cesty nesprávným lidem, všechno se nebezpečně pokazí. Režírují John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, v hlavních rolích vystupují Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Rege-Jean Page, Hugh Grant, Sophia Lillis, Daisy Head a Chloe Coleman. Datum české premiéry je stanovené na 6. dubna 2023.

Dungeons & Dragons je společenská hra na hrdiny, která se hraje už od roku 1974 a inspirovala řadu napodobitelů, včetně českého Dračího doupěte. Při hře zúčastnění zažívají dobrodružné výpravy ve fiktivních světech plných magie, mečů a nejrůznějších smyšlených ras a bájných tvorů. Pro D&D vznikla celá škála důkladně promyšlených světů (Dragonlance, Forgotten Realms, Planescape a další) se spletitou historií, ve kterých se odehrávají celé románové série nebo počítačové hry. Svou provázaností takové světy lze srovnávat s komiksovými univerzy nebo předalekou Galaxií Hvězdných válek.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 12

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů - Poslední trailer je napěchovaný magií a humorem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu