Fantastická zvířata: Hlavní hvězda zpochybňuje další pokračování

Fantastická zvířata: Hlavní hvězda zpochybňuje další pokračování | Fandíme filmu
Warner Bros.
Ani představitel Mloka Scammandera neví nic o tom, že by se někdy v dohlednu točil další díl série.

Série Fantastická zvířata nikdy svým přijetím nedokázala navázat na úspěchy původní ságy Harryho Pottera. První díl plánované pentalogie ještě kritici hodnotili docela slušně a tržby dosahovaly výsledků některých potterovských filmů. U dvojky šly tržby i hodnocení rapidně dolů. Loňská Fantastická zvířata (s podtitulem Brumbálova tajemství) měla recenze o chloupek lepší, ale tržby se dál propadly. Při dvousetmilionovém rozpočtu se podařilo utržit jen něco přes 400 milionů. Série tak směřuje k prodělečnosti a potenciálně ke znehodnocení celé čarodějnické značky. Další osud Fantastických zvířat tak zůstával nejasný.

A dál to není o moc lepší představitel Mloka Scammandera Eddie Redmayne promluvil s magazínem NME. Ten se jej zeptal na to, zda by si ve čtvrtém dílu série zahrál, pokud by přišla nabídka. Na to Redmayne odpověděl, že dosud nic nenaznačuje tomu, že by se další díl měl připravovat. Minimálně k němu se žádná taková informace nedostala.

Pakliže ani představitel hlavní role nemá o dalším natáčení zprávy, pak asi nelze očekávat, že, by k němu v dohledu došlo. Soudě dle klesajícího diváckého zájmu to asi nějaký obří divácký smutek nevyvolá, nicméně pro zbývající fanoušky není nikterak pozitivní, že se rozuzlení příběhu dost možná nedočkají. Nezbude než doufat, že J.K. Rowling pentalogii dovypráví alespoň v románové formě.

Eddie Redmayne v sérii Fantastická zvířata

Zdroj: NME

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest