Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit

Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Po mnohaletém mlčení se blíží další závody světelných motocyklů.

Tak snad je to konečně tady a fanoušci neonových barev a virtuálních světů se dočkají dalšího dílu série Tron. Ta se v 80. letech stala kultem díky přelomovým počítačovým efektům a znovu se vrátila v roce 2010 se snímkem Tron: Legacy. Od té doby se čas od času hovořilo o tom, zda vznikne nebo nevznikne další pokračování. V roce 2020 přišel zásadní krok kupředu, když byl do hlavní role angažovaný Jared Leto. A teď je tu druhý klíčový krok – studio si vyhlédlo režiséra.

Smlouva zatím ještě není definitivně podepsaná, ale pokud se nestane nic nečekaného, tak podle dobře informovaného serveru Deadline natočí Trona: Ares Joachim Rønning. Ten byl spolu s kolegou Espenem Sandbergem nominovaný na Oscara za sníek Kon-Tiki a následně natočil velkofilmy Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta a Zloba: Královna všeho zlého.

Tron: Ares se má začít natáčet v kanadském Vancouveru letos v srpnu, tím pádem bychom se jej mohli dočkat v příštím roce. Poslední verzi scénáře napsal Jesse Wigutow a Leto je jedním z producentů. Není zřejmé, o čem projekt bude pojednávat, ale starší zvěsti hovořily o tom, že Leto má hrát postavu jménem Ares, která původně byla vedlejší figurou, když se ještě scénář chystaného pokračování označoval jako Tron: Ascension. Když se k projektu připojil Leto, tak se údajně scénář upravil tak, aby se Ares dostal do popředí. O Ascension se před lety říkalo, že se měl z části odehrávat v umělém světě zvaném Grid a z části v tom skutečném, kam začaly virtuální postavy pozvolna pronikat, tak jak jsme to mohli vidět v závěru Trona: Legacy, kde do našeho světa přešla Quorra (Olivia Wilde). Znovu však zdůrazňuji, že momentálně vůbec netušíme, zda z předchozích scénářů bude cokoliv zachováno, nebo aktuální tvůrci připraví něco úplně nového.

Foto je ilustrační, ze snímku Tron: Legacy

Zdroj: Deadline

Galerie: 9

Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu Tron: Ares: Pokračování série si vybralo režiséra a může se točit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest