Predátor: Kořist – Představitelka hlavní role se může vrátit

Predátor: Kořist – Představitelka hlavní role se může vrátit | Fandíme filmu
Disney+
Zobrazit další 4 obrázky
Herečka Amber Midthunder naznačuje, že jednání o pokračování Predátora již proběhla.

Predátor: Kořist loni v létě slavil úspěch. Snímek se na Disneyho streamovacích platformách těšil vysoké divácké sledovanosti a může se pochlubit nejlepšími recenzemi z celé série (na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes průměrná známka 7,7 z 10). Je tedy jasné, že Disney se značkou provede něco dalšího.

V zásadě má dvě možnosti, buď může připravit úplně nový příběh, například zasadit vesmírného lovce do úplně jiné dějinné éry a kultury, anebo lze přímo navázat na závěr minulého snímku, kde bylo naznačeno, že navzdory lidskému vítězství se bojechtiví mimozemšťané vracejí.

Herečka Amber Midthunder, která v Predátorovi: Kořist ztvárnila hlavní roli lovkyně Naru, teď v rozhovoru pro Variety potenciálně naznačila, že by se vrátit mohla. Když se reportér zeptal, zda a kdy uvidíme pokračování, odpověděla:

Nooo, nemám pro vás datum. Rozhodně to neberte jako oficiální oznámení. Ale neříkám, že se nedočkáme. Neustále o něčem diskutujeme a [pokračování Predátora] ‚zřejmě‘ bylo jednou z nich. Jsem připravená. Moc jsem si [natáčení prvního filmu] užila. Miluju ten film a s chutí se dozvím, kam dál můžeme pokračovat.“

Rozhovor proběhl v rámci slavnostního gala a je to typická zdvořilostní konverzace, na kterou jsou herci svými agenty proškolení: Slibovat, nezklamat fanoušky, ale zároveň neříct nic konkrétního, aby se studio nenaštvalo, nebo se dokonce nevyzradilo nějaké tajemství. Herečka si tak možná pouze pohrává s očekáváním fanoušků. Ale pokud by v rámci jejího vyjádření šlo brát jako fakt přinejmenším tvrzení, že potenciálně měla se zástupci studia nějaká jednání o případném pokračování, pak nám to naznačuje, že v Disneym variantu přímého pokračování příběhu Kořisti minimálně nezavrhují.

Co vy na to? Chtěli byste vidět přímé pokračování příběhu Naru, nebo byste s Predátory raději zavítali zase do nějakého jiného historického období?

Titulní foto je ilustrační: Predátor: Kořist

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Predátor: Kořist – Představitelka hlavní role se může vrátit | Fandíme filmu Predátor: Kořist – Představitelka hlavní role se může vrátit | Fandíme filmu Predátor: Kořist – Představitelka hlavní role se může vrátit | Fandíme filmu Predátor: Kořist – Představitelka hlavní role se může vrátit | Fandíme filmu Predátor: Kořist – Představitelka hlavní role se může vrátit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest