Strážci Galaxie 3: Režisér představuje nového antagonistu

Strážci Galaxie 3: Režisér představuje nového antagonistu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Po letech čekání Marvel představuje svou další velkou postavu, Adama Warlocka.

Největším záporákem chystaných Strážců Galaxie 3 zřejmě bude High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), avšak na hrdiny čeká ještě jedna antagonistická síla. Po letech čekání se fanouškům konečně představí Adam Warlock, jedna z posledních velkých Marvel postav, které zatím nedostaly šanci na plátně.

V komiksech Adam vystupoval jako protivník i spojenec hrdinských postav, tady se s ním setkáváme v jeho rané formě. Podle režiséra a scenáristy Jamese Gunna se čerstvě vylíhl, je to vlastně naprosté miminko. Rozhodně to momentálně není jasný klaďas, ale zároveň je to s ním trochu složitější, než aby bylo možné jej přímo označit za jasné zlo. Byl vysloveně stvořený k tomu, aby se postavil Strážcům Galaxie, a protože je naživu teprve krátce, zatím galaxii ještě nerozumí světu kolem sebe.

Pokud vás matou zmínky o stvoření a vylíhnutí, tak si vzpomeňte na potitulkovou scénu Strážců Galaxie 2. Tehdejší záporačka Ayesha (Elizabeth Debicki) byla rozhodnutá, že Strážce zničí a v závěru snímku pro tento účel měla připravený speciální kokon, z něhož se vylíhne právě Adam Warlock.

Gunn v rozhovoru pro magazín Empire ještě dodal, že Willa Poultera si do role vybral proto, že hledal někoho, kdo bude vyzařovat mladickou energii, bude schopen dramatického i komediálního hraní a zvládne jakékoliv další úkoly, které na něj Marvel někdy v dalších budoucích filmech naloží. Dole v galerii si jej můžete prohlédnout na nejnovější fotografii.

Strážci Galaxie 3 navazují na Strážce Galaxie 2, Avengers: Endgame a Thora: Love and Thunder. Ve Strážcích Galaxie 3 je naše partička poděsů maličko jiná, než si ji pamatujeme. Peter Quill se stále nevzpamatoval ze ztráty Gamory. Větší pozornost však musí zaměřit na to, že je potřeba ochránit vesmír a jednoho člena týmu. Pokud se nejnovější misi nepodaří splnit, mohlo by to vést ke konci Strážců Galaxie. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Sean Gunn, Karen Gillan, Vin Diesel a Sylvester Stallone. Nově je doplňují Will Poulter, Nico Santos, Daniela Melchior, Maria Bakalova a Chukwudi Iwuji. Režíruje James Gunn. Snímek uvidíme 4. 5. 2023.  

Foto: Marvel Studios

Zdroj: Empire

Galerie: 2

Strážci Galaxie 3: Režisér představuje nového antagonistu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Režisér představuje nového antagonistu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest