Boy Kills World: První pohled na vypráskanou akční dvojku

Boy Kills World: První pohled na vypráskanou akční dvojku | Fandíme filmu
Raimi Productions
Zobrazit další 2 obrázky
Bill Skarsgård a Jessica Rothe se proměnili ve stroje na zabíjení.

Snad už v letošním roce se dočkáme akčního spektáklu Boy Kills World, zasazeného do horečnaté dystopické reality. Dlouho po snímku z produkce Sama Raimiho nebylo ani vidu ani slechu, teď ale snad konečně začíná mediální kampaň, při které připravovanou novinku blíže poznáme.

Všechno začíná spolu se zveřejněním první fotky, na níž vystupují jak ústřední Boy (Bill Skarsgård), tak hlavní ženská postava, June 27 (Jessica Rothe). Jak sami vidíte dole v galerii, Oba dva jsou zcákaní krví, zřejmě právě zlikvidovali pár protivníků. Na první pohled je patrná také muskulatura obou dvou, kdy zjevně oba mají předpoklady k tomu, aby z nepřátel dělali kůlničku na dříví i nadále.

Snímek je popisovaný jako jedinečný akční fantasy spektákl, zasazený do dsystopické horečnaté reality. Hlavním hrdinou je hluchoněmý chlapec s bujnou fantazií. Po tom, co je jeho rodina povražděna, prchá do džungle, kde jej tajuplný šaman vytrénuje k tomu, aby svou dětskou fantazii potlačil a stal se nástrojem smrti.

V dalších rolích vystupují Yayan Ruhian, Andrew Koji, Isaiah Mustafa, Famke Janssen, Sharlto Copley, Michelle Dockery, Brett Gelman, Quinn Copeland a dvojčata Cameron a Nicholas Crovettiovi. Režíruje Moritz Mohr, který připravil námět spolu s Arendem Rmmersem. Scénář napsal Tyler Burton Smith. Producentem je legendární Sam Raimi.

Podklady a foto: Raimi Productions

Galerie: 3

Boy Kills World: První pohled na vypráskanou akční dvojku | Fandíme filmu Boy Kills World: První pohled na vypráskanou akční dvojku | Fandíme filmu Boy Kills World: První pohled na vypráskanou akční dvojku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu