If You Were the Last: Kosmonauti ztracení v kosmu řeší, zda se spolu vyspat

If You Were the Last: Kosmonauti ztracení v kosmu řeší, zda se spolu vyspat | Fandíme filmu
Storm City Films
Anthony Mackie a Zoë Chao společně vystupují v milé romantické sci-fi komedii.

Ještě než se Anthony Mackie vrátí jako nový Captain America, vypraví se do kosmu. Společně s ním se plaví prostorem Zoë Chao. Zůstanou ve snímku If You Were the Last (Kdybys byl ten poslední) přátelskými kolegy, nebo mezi nimi vznikne něco víc?

Adam (Mackie) a Jane (Chao) jsou kosmonauti NASA. Ve vesmíru jsou už tři roky, protože se něco nesmírně pokazilo. Jejich loď je poškozená a pluje volným prostorem kdesi mezi Jupiterem a Saturnem. Jak čas plyne, tak jsou si víc a víc jistí, že žádná záchran nepřijde, a tak jen hledají další a další způsoby, jak si ukrátit čas. Adam maluje, Jane se snaží opravit loď. Hádají se spolu o tom, jaký film si pustit a každý den společně tančí. Jednou Adam nadnese, že by se spolu mohli vyspat. Jane myšlenku se smíchem odmítne – proč riskovat jejich fungující přátelství jen kvůli tomu, aby měli další způsob, jak si ukrátit dlouhou chvíli. Nicméně v tu ránu se začíná odvíjet přátelská debata plná flirtování, během které dvojice řeší, zda by zbytek svých životů měli strávit jako přátelé, nebo jako něco víc.

Krom ústřední dvojice ve filmu vystupují také Natalie Morales a Geoff Stults. Snímek zrežíroval jako svou celovečerní prvotinu Kristian Mercado, scénář napsala Angela Bourassa. Natáčelo se loni, film je hotový (nebo téměř hotový) a v březnu bude mít premiéru na festivalu SXSW. Pak se může podívat do další distribuce.

Podklady a foto: Storm City Films, SXSW

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest