Night Swim: Hororoví super titáni našli pod hladinou skryté zlo

Night Swim: Hororoví super titáni našli pod hladinou skryté zlo | Fandíme filmu
FRANK AND PAUL FILMS
Zobrazit další 4 obrázky
Wyatt Russell se střetne s něčím temným, co číhá v zahradě. Pusťte si původní krátký film.

James Wan a Jason Blum patří mezi přední hororové osobnosti současnosti. Wan zrežíroval či vyprodukoval Saw, Insidious, V zajetí démonů, Sestru, Annabelle nebo Zhasni a zemřeš. Blum je šéf studia Blumhouse, skrze které dal světu Paranormal Activity, Insidious, Sinister, Očistu, Ouija, Uteč, Rozpolceného, Halloween nebo Neviditelného. Loni se Wanova firma Atomic Monster stala součástí Blumhousu a pánové tak navázali dlouhodobou spolupráci. Prvním společným hitem byla M3GAN a v přípravě už je další kousek.

Novinka se jmenuje Night Swim a bude pojednávat o skrytém zlu, které se ukrývá u bazénu za domem. Snímek vychází ze stejnojmenného kraťasu, jenž byl uvedený v roce 2014. V tom mladá dívka navečer plave v bazénu a ze břehu ji cosi znepokojivého sleduje. Kraťas tehdy připravili Rod Blackhurst a Bryce McGuire a právě McGuire se vrací jako režisér a scenárista celovečerního zpracování.

Do hlavních rolí prodloužené verze Night Swimu („Večerní zaplavání“) byli obsazeni Wyatt Russell a Kerry Condon. Syn Kurta Russella je divákům známý jako John Walker z marvelovek a k vidění byl v seriálech Ve jménu nebes či Černé zrcadlo, popřípadě ve filmech Žena v okně, Overlord či Everybody Wants Some! Kerry naposledy zazářila ve Vílách Inisherinu, dlouhodobě hrála v seriálech Řím a Volejte Saulovi a promlouvala v marvelovkách jako Friday, hlas Spider-Manova obleku.

Natáčení má začít co nejdřív, aby se stihla premiéra v lednu příštího roku. Na závěr si ještě můžete pustit původní krátký film:

Foto je ilustrační, z původního krátkého filmu

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Night Swim: Hororoví super titáni našli pod hladinou skryté zlo | Fandíme filmu Night Swim: Hororoví super titáni našli pod hladinou skryté zlo | Fandíme filmu Night Swim: Hororoví super titáni našli pod hladinou skryté zlo | Fandíme filmu Night Swim: Hororoví super titáni našli pod hladinou skryté zlo | Fandíme filmu Night Swim: Hororoví super titáni našli pod hladinou skryté zlo | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest