Dívka a moře: První trailer pro skutečný příběh nejmladší námořnice, co objela svět

Dívka a moře: První trailer pro skutečný příběh nejmladší námořnice, co objela svět | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Lidé milují výzvy. Obeplutí světa je už pár století celkem běžné. Ale plout nepřerušovaně, sám a v útlém věku? To už je pořádné sousto.

Pokud máte rádi příběhy o lidském úsilí, překonávání nástrah a boj člověka s živly, mohl by vás Netflix nalákat ke sledování snímku Dívka a moře (True Spirit). Film je inspirovaný skutečným příběhem Jessicy Watson, která těsně před svými sedmnáctými narozeninami vyplula ze Sydney v malé plachetnici, aby se zcela bez pomoci (pouze s radami skrz satelitní rádio) pokusila obeplout svět.

Mladou odvážlivkyni ztvárnila ve filmovém zpracování ztvárnila Tegan Croft (seriál Titans), jejího kouče Cliff Curtis (Živí mrtví: Počátek konce) a mámu Anna Paquin (série X-Men). Dále hrají Bridget Webb, Vivien Turner, Josh Lawson, Stacy Clausen a Todd Lasance. Režírovala Sarah Spillane, která spolu s Rebeccou Banner a Cathy Randall také napsala scénář. V prvním traileru, který si můžete přehrát níže, působí snímek místy možná až příliš melodramaticky, ale takový ten boj s protivenstvím, ten naštěstí na první pohled funguje a to je pro podobný typ příběhů to nejdůležitější. Trailer najdete na konci článku, pod ním doposud zveřejněné fotografie.

Oficiální synopse: Neohrožená teenagerka Jessica Watson se pokusí jako nejmladší člověk v historii uskutečnit sólovou nepřerušenou plavbu plachetnicí kolem světa. Spousta lidí čeká, že pohoří. Kouč Ben Bryant a rodiče ji však podporují, a tak je Jessica odhodlaná překonat svůj strach a dokázat to, co mnozí pokládají za nemožné: Během 210 dnů chce proplout několika z nejnebezpečnějších oblastí oceánu a obkroužit celý svět.

Netflix novinku nabídne 3. února.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Dívka a moře: První trailer pro skutečný příběh nejmladší námořnice, co objela svět | Fandíme filmu Dívka a moře: První trailer pro skutečný příběh nejmladší námořnice, co objela svět | Fandíme filmu Dívka a moře: První trailer pro skutečný příběh nejmladší námořnice, co objela svět | Fandíme filmu Dívka a moře: První trailer pro skutečný příběh nejmladší námořnice, co objela svět | Fandíme filmu Dívka a moře: První trailer pro skutečný příběh nejmladší námořnice, co objela svět | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu