M3GAN: Zabijácká robo-panenka už chystá dvojku

M3GAN: Zabijácká robo-panenka už chystá dvojku | Fandíme filmu
Universal Pictures
Kříženec dětské chůvičky, Tamagoči a Terminátora ještě ani nedorazil do českých kin a už si brousí zuby na další vraždy.

Hororová vyvražďoačka M3GAN si získala diváky i kritiky. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes má film průměrnou známku 7,2 z 10. Ještě před premiérou si lidé na sociálních sítích oblíbili taneček, který předvádí zabijácká panenka v trailerech. A vlastní upoutávky také dostávaly pozitivní odezvu, když kombinovaly černý humor a odvěký strach z umělé inteligence. Čerstvě jsme dostali také výsledky z pokladen. Laciný horor přišel na 12 milionů dolarů a jen za první víkend stačil celosvětově utržit 45 milionů.

Je tedy jedině logické, že se podle serveru Deadline začalo pomalu chystat pokračování. O tom zatím nevíme vůbec nic bližšího. Jisté je pouze to, že se vše opět bude točit kolem robotické panenky M3GAN – tak už to prostě u hororů o nebezpečných zabijácích chodí. Aniž bychom zabíhali do spoilerů k prvnímu filmu, tak ať už by byla M3GAN zničena nebo její software opraven, tak v hororech je jasné, že zabiják vždycky najde cestu, jak se ke svému řádění vrátit.

První snímek podle námětu producenta Jamese Wana napsala Akela Cooper a zrežíroval Gerard Johnstone. Vzhledem k úspěchu prvního snímku je dost dobře možné, že si celý tvůrčí tým spolupráci zopakuje.

Foto: M3GAN

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu