Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner

Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 7 obrázků
Trailer představuje nový thriller, ve kterém majetnický přítel hlídá každý krok ústřední hrdinky. Má se bát?

Občas to největší drama najdete ve zdánlivě obyčejných mezilidských vztazích. Potvrdit to zkouší snímek Alice, Darling, kde ústřední hrdinku sžírá její partnerský vztah. Kamarádky Alice pozvou, aby si si s nimi vyjela na víkend, ale místo aby to příteli prostě řekla, vymyslí si pohádku o služební cestě. Celou dobu je jak na jehlách, nenechá si od kamarádek poradit, že její vztah nezní úplně zdravě a nakonec její milovaný Simon bez varování zaklepe na dveře chaty, kam s přítelkyněmi vyrazila.

Teoreticky by se snímek dal interpretovat dvěma různými způsoby. Možná se snaží Simon Alice ovládat. Možná je to v její hlavě. Třeba o všechny vztahy přišla a tenhle chce udržet tak moc, až je z toho celá vystresovaná. Druhá varianta však zní dost nepravděpodobně vzhledem k tomu, jak znepokojivě Simon v ukázce působí. Jako diváci tak budeme zřejmě zjišťovat, jestli je to „jen“ chorobný žárlivec, který svým konstantním dohledem nevědomy deptá nervózní Alice, anebo se za jeho mírným vystupováním ukrývá cosi zlověstného. V jednu chvíli zpravodajství zmiňuje, že se v okolí ztratila mladá žena…

Hlavní hrdinku ztvárnila Anna Kendrick, kterou jsme zvyklí vídat ve filmech, kde je buď vyloženě veselá nebo alespoň energická, takže sledovat ji při niterném, zakřiknutém výkonu bude rozhodně zajímavá změna. Její kamarádky ztvárnily Wunmi Mosaku (Lovecraftova země, Loki) a Kaniehtiio Horn (Letterkenny, Hemlock Grove), Simona Charlie Carrick (Borgiové, Království). Snímek jako svou celovečerní prvotinu natočila Mary Nighy, která dosud režírovala britské seriály.

V zahraničí snímek postupně vstupuje do dalších distribučních oblastí a recenze chválí především silné vykreslení ústřední hrdinky a jejích útrap. Na ohlášení české premiéry zatím čekáme. Dole pod trailerem najdete dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 8

Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu Alice, Darling: Annu Kendrick v psychologickém thrilleru drtí obsesivní partner | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest