End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku

End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku | Fandíme filmu
Uncork’d Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pamětníci akčních videofilmů se po letech mohou těšit na Vernona Wellse či Michaela Parého.

Hiroshi Katagiri je extrémně zkušený hollywoodský výtvarník. Nejčastěji připravuje sochy jednotlivých figur, aby měli další řemeslníci před očima jasnou představu toho, co budou muset pro natáčení přivést k životu. Pracoval na desítkách slavných filmů, namátkou jmenujme alespoň Jurský park 3, Bladea, Válku světů, Vetřelce vs. Predátora 2, Piráty z Karibiku: Na vlnách podivna, Hunger Games, Captain Marvel nebo Mandaloriana. Nejnověji pak pracoval na aktuálním mega hitu Avatar: The Way of Water.

Čas od času nicméně Hiroshi dostane chuť režírovat. Natočil pár kraťasů a také celovečerní monster film Gehena, kde se mohl vyřádit na maskách, a thriller Love Hurts. Teď japonský tvůrce připravil další celovečerní snímek, jenž se díky druhému Avatarovi aktuálně dočkal větší pozornost, než je u podobných projektů běžné.

Novinka se jmenuje End of Loyalty a je to klasický příběh odplaty. Hlavní postavou je syn mafiánského bosse, jenž se chce pomstít konkurenčnímu gangu, který jeho otce zavraždil. Od nejhoršího násilí se jej snaží odradit jeho nejlepší přítel, speciální agent. Morálka oběma mužům diktuje něco jiného a jejich přátelství si tak projde zásadní zkouškou. Ze známějších herců ve snímku vystupují Vernon Wells (Šílený Max: Bojovník silnic, Komando, Vnitřní vesmír) a Michael Paré (Zdivočelý svět, Ulice smrti, Ohnivé ulice), dále hrají Braxton Angle, Justice Joslin, Simon Phillips, Sho Ikushima nebo Tenley Kellogg.

I v tomto případě bychom se měli dočkat přesvědčivých speciálních efektů, o úrovni samotného snímku už lze upřímně pochybovat – předchozí dva počiny se Hiroshimu příliš nepovedly. Nicméně jako odměnu za věrnou službu filmovému průmyslu si určitě zaslouží jednou za čas natočit nějakou tu srdcovku. Dole v galerii si prohlédněte fotografie.

Foto: Uncork’d Entertainment

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 6

End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku | Fandíme filmu End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku | Fandíme filmu End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku | Fandíme filmu End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku | Fandíme filmu End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku | Fandíme filmu End of Loyalty: Výtvarník Avatara zrežíroval vlastní střílečku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest