Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta

Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Mrkněte do zákulisí filmu, první trailer už je za rohem. Problematický snímek se zřejmě bude dodělávat do poslední vteřiny.

Rychle a zběsile 10 jsme čerstvě zařadili do našeho přehledu nejočekávanějších velkofilmů roku 2023. Natáčení skončilo už někdy v létě. Premiéra je stanovená na květen. Tak kde je sakra první trailer? Vždyť většina pozdějších očekávaných pecek už jej představila!

Sám představitel hlavní role a producent série Vin Diesel teď potvrdil, že první trailer bude uvedený příští měsíc. Tyrese Gibson, představitel Romana, přitom už v prosinci fanouškům vzkázal, že letošní Super Bowl bude speciální. Můžeme tedy předpokládat, že se traileru dočkáme právě během extrémně sledované sportovní akce 12. února. Předchozí díly ságy svůj trailer během Super Bowlu předváděly, takže tradice může pokračovat.

Gibson společně se svým prosincovým postem sdílel také pár fotek ze zákulisí, kde můžete vidět Romanu novou zlatou káru a také jeho parťáka Hana (Sung Kang). Diesel zase pro změnu sdílel novou fotku Dominica Toretta, ústřední postavy celé série. Na fotce je mimochodem patrné, jak čas běží. Toretto i Diesel pravidelně ve filmech i během propagace opakují, že celá tahle série je o rodině. Nu a když byl v roce 2001 uvedený úplně první díl, byl ještě Toretto drzý synek, případně nezbedný brácha. Teď je z něj nepochybně „velkej táta“ celé zběsilé famílie, kterému už se léta starostí stačily propsat do tváře. Dole v galerii schválně dáváme současnou fotku pro porovnání hned vedle jedné z roku 2001.

Na závěr ještě krátce k uvedení traileru: Ukázat první upoutávku u takhle velkého filmu až tři měsíce před premiérou je hodně nezvyklé a příliš často se to nestává. V tomhle konkrétním případě však možná ani žádná jiná alternativa neexistuje. Rychle a zběsile se totiž neobejde bez velkého množství triků a na jejich dokončení se téměř jistě bude pracovat až do poslední minuty, protože natáčení filmu nepříjemně natáhla výměna režiséra za pochodu. Ať už desátý díl ságy Rychle a zběsile chcete vidět nebo ne, pokud vás zajímá vnitřní fungování hollywoodského byznysu, tak bude hodně zajímavé sledovat, co se vlastně produkčnímu štábu po všech potížích podaří slepit dohromady...

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Podklady a foto: Universal Pictures, Vin Diesel, Tyrese Gibson

Galerie: 7

Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Vin Diesel sdílí nové foto Dominica „Velkýho táty“ Toretta | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest