James Bond: Známe prvního adepta pro nahrazení Daniela Craiga

James Bond: Známe prvního adepta pro nahrazení Daniela Craiga | Fandíme filmu
Eon/MGM
Zobrazit další 2 obrázky
Producenti se začali scházet s herci, kteří by mohli převzít roli Jamese Bonda.

Britský bulvár a sázkové kanceláře nás prakticky neustále zásobují zaručenými castingovými tipy při hledání nového představitele Jamese Bonda. Aktuální informace nicméně přichází z magazínu Puck, který připravuje Matthew Belloni, tedy filmový reportér s letitými zkušenostmi z The Hollywood Reporteru a The Ringeru.

Belloni píše, že se producentka bondovské značky Barbara Broccoli začala scházet s konkrétními kandidáty. Nebo se sešla přinejmenším s jedním konkrétním. Oním vyvoleným je údajně Aaron Taylor-Johnson. Schůzka prý dopadla dobře a Johnson typově odpovídá tomu, co Broccoli hledá – je to zkušený herec, který je stále dost mladý (je mu 32 let, Daniel Craig jako Bond začínal v 37), ale zároveň působí velmi mužně. Je to Brit a nechybí mu charisma. Překážkou se pro Aarona mohou stát jeho dva připravované filmy – komiksovka Kraven the Hunter a akční komedie The Fall Guy s Ryanem Goslingem. Pokud by kterýkoliv ze snímků udělal z Taylora-Johnsona výrazně větší hvězdu, nejspíš by ze seznamu kandidátů vypadl, protože Barbara údajně hledá někoho, koho si veřejnost bude primárně spojovat právě s agentem 007.

Širší divácká obec Aarona poprvé zaznamenala v roce 2009 v hudebním filmu Nowhere Boy. Hned o rok později zazářil v komiksovém Kick-Assovi. Následovaly snímky Anna Karenina, Godzilla či Avengers: Age of Ultron. Před pár lety skvěle doplnil obsazení Tenetu a loni jej diváci mohli vidět jako jednoho ze zabijáků v Bullet Trainu. Co říkáte? Mohl by pasovat do role Bonda? Nebo má produkce hledat dál?

Titulní foto: EOn

Zdroj: Puck News

Galerie: 3

James Bond: Známe prvního adepta pro nahrazení Daniela Craiga | Fandíme filmu James Bond: Známe prvního adepta pro nahrazení Daniela Craiga | Fandíme filmu James Bond: Známe prvního adepta pro nahrazení Daniela Craiga | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest