Champions: Woody Harrelson v hřejivé komedii trénuje postižené šampiony

Champions: Woody Harrelson v hřejivé komedii trénuje postižené šampiony | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit další 4 obrázky
Woody zase jednou hraje nerváka s velkým srdcem. Pusťte si trailer, seznamte se.

Bratři Peter a Bobby Farrellyovi začínali u bláznivých sprostých komedií, jako jsou Blbí a blbější nebo Něco na té Mary je. Peter se v posledních letech trhnul a pustil se do natáčení hřejivých dramedií. Letos byl k vidění snímek Na pivo do první linie, Před pár lety na Oscarech bodovala Zelená kniha. Bobby teď také zkusil trochu zvážnět a připravil snímek Champions (Šampióni), který bude do českých kin uvedený 27. dubna.

Woody Harrelson ve filmu hraje Marcuse Markoviche, kouče z nižší basketbalové ligy, který by chtěl trénovat v NBA. Při jednom zápase ale neudrží nervy na uzdě a kvůli urážlivému chování přijde o místo. S ostudou se vyrovnává s lahví v ruce, sedne za volant a skončí to autonehodou. Soud mu nařídí prospěšné práce – musí se jako trenér ujmout basketbalového týmu, který míří na Speciální olympiádu – olympiádu pro osoby s mentálním postižením.

Harrelson je divákům dobře známý z filmů jako Takoví normální zabijáci, Lid versus Larry Flynt či Zombieland. Basketbal už si vyzkoušel v komedii Bílí muži neumějí skákat a s Farrellym spolupracoval při natáčení snímku Kingpin.

Dále hrají Ernie Hudson (Krotitelé duchů), Cheech Marin (Detektiv Nash Bridges) a Kaitlin Olson (It's Always Sunny in Philadelphia). V rolích basketbalistů byli obsazeni herci se skutečným postižením - Madison Tevlin, Joshua Felder, Kevin Iannucci, Ashton Gunning, Matthew Von Der Ahe, Tom Sinclair, James Day Keith, Alex Hintz, Casey Metcalfe, Bradley Edens a Champ Pederson.

Dole pod trailerem najdete dosud uveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Focus Features

Galerie: 5

Champions: Woody Harrelson v hřejivé komedii trénuje postižené šampiony | Fandíme filmu Champions: Woody Harrelson v hřejivé komedii trénuje postižené šampiony | Fandíme filmu Champions: Woody Harrelson v hřejivé komedii trénuje postižené šampiony | Fandíme filmu Champions: Woody Harrelson v hřejivé komedii trénuje postižené šampiony | Fandíme filmu Champions: Woody Harrelson v hřejivé komedii trénuje postižené šampiony | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu