M3GAN: Zabijácká inteligentní panenka v nové upoutávce

M3GAN: Zabijácká inteligentní panenka v nové upoutávce | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Když robotická panenka ovládá stejné pohyby, jako hororoví duchové s dlouhými vlasy, tak je jasné, že všichni poblíž jsou v průšvihu.

Zabijácká panenka M3GAN se nám představila už v několika upoutávkách. Teď už je premiéra skutečně za dveřmi (film uvidíme 12. ledna), takže je čas na ještě jeden finální trailer. Čerstvá ukázka kombinuje ukázky ze zákulisí se záběry z filmu. Snímek tu opět akcentuje potenciální riziko, jež může umělá inteligence představovat. O možnostech umělé inteligence se debatuje a souběžně její možnosti vidíme v akci, když se M3GAN pouští do svého zabijáckého plenění. Různé způsoby zabíjení zřejmě budou celkem kreativní, takže se příznivci odlehčených hororů mohou těšit na rošťáckou zábavu, jakou se podobné snímky pokoušejí publiku zprostředkovat.

Celý příběh se točí kolem robotické panenky M3GAN, kterou pohání umělá inteligence. Panenka má fungovat tak, aby byla pro dítě nejlepším kamarádem a pro rodiče partnerem při výchově. Vývojářka Gemma se z ničeho nic musí postarat o svou neteř a rozhodne se využít asistence prototypu svého vynálezu. Zpočátku vše působí až idylicky, avšak loutka časem začne mít vlastní hlavu a ochranu malé holčičky před nebezpečím dovádí k násilné doslovnosti.

Gemmu ztvárnila Allison Williams (Uteč, Girls), její neteř Violet McGraw (The Haunting - Dům na kopci). Hlas M3GAN propůjčila Jenna Davis, za pohyby je zodpovědná Amie Donald. Dále ve snímku hrají Ronny Chieng a Brian Jordan Alvarez. Scénář napsala Akela Cooper (Zhoubné zlo, Hell Fest: Park hrůzy, Star Trek: Strange New Worlds). Režíruje Gerard Johnstone (Nové opičí legendy, Domácí vězení). V českých kinech bude film uvedený 12. ledna 2023.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 2

M3GAN: Zabijácká inteligentní panenka v nové upoutávce | Fandíme filmu M3GAN: Zabijácká inteligentní panenka v nové upoutávce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest