Ant-Man a Wasp: Quantumania - Nejnovější trailer provází mikroskopickým světem

Ant-Man a Wasp: Quantumania - Nejnovější trailer provází mikroskopickým světem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Nejmenší superhrdina od Marvelu připomíná v čerstvé ukázce premiéru svého již třetího filmu.

Během vánočních svátků zveřejnil Disney novou upoutávku (tzv. „Special Look“) pro Ant-Mana a Wasp: Quantumanii. Upoutávka nenabízí žádný velký příval nových záběrů. Skutečně nového je tu vlastně naprosté minimum (všimnout si můžete například nového Scottova komentáře, když chválí Cassie za její vynález), vesměs jde o již známé záběry z dosavadních ukázek sestříhané do nové podoby. Nicméně, pokud máte chuť na čerstvé připomenutí Ant-Manovy premiéry, aktuální special look vás jednoznačně naláká.

Ant-Man a Wasp: Quantumania oficiálně startuje 5. fázi filmového světa Marvelu. Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se vracejí jako superhrdinští partneři Ant-Man a Wasp. Spolu s rodiči Hope, Hankem Pymen (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), se celá rodina i s Cassie Lang (Kathryn Newton) ocitá v Kvantové říši. Tam na ně čekají zbrusu nová stvoření a dobrodružství, jež je pošle daleko za hranice toho, co považovali za možné. Jonathan Majors se připojil jako Kang. Dále hrají Randall Park a Bill Murray. Režíruje Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. Datum premiéry je naplánováno na 16. března 2023.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 2

Ant-Man a Wasp: Quantumania - Nejnovější trailer provází mikroskopickým světem | Fandíme filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania - Nejnovější trailer provází mikroskopickým světem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest