Deadpool 3 žádným způsobem nepošlape odkaz Logana

Deadpool 3 žádným způsobem nepošlape odkaz Logana | Fandíme filmu
20th Century Studios
Hugh Jackman fanoušky ubezpečil, že u Marvelu nijak neohrozí odkaz dosavadních Wolverinových filmů.

Režisér Shawn Levy nedávno fanoušky ujišťoval, že Deadpool ani pod Disneym neztratí nic ze svojí dosavadní krvavosti a neslušnosti. A ujišťování pokračuje. Představitel Wolverina Hugh Jackman se pro změnu dušuje, že chystaný snímek s Deadpoolem a Wolverinem a v hlavních rolích žádným způsobem nepošlape odkaz snímku Logan. Ten příběh dlouhověkého mutanta krásně uzavřel a Jackman několik let říkal, že se právě pro tohle perfektní zakončení už nechce k roli znovu vracet. Nakonec to kvůli touze po spolupráci s Ryanem Reynoldsem v roli Deadpoola udělal, ale prý se nemusíme ničeho bát. V rozhovoru pro Sirius XM řekl:

Můžu se vrátit díky vypravěčskému prostředku, který u Marvelu mají, díky jejich paralelním světům. Však víte, je to věda. Díky tomu se nemusím bát, že by byla ohrožena časová linie, kde se odehrává Logan. To je pro mě důležité a myslím, že pro fanoušky také.“

Tímhle svým vyjádřením Jackman prakticky potvrdil, že potkáme verzi Wolverina, jakou jsme dosud neznali. Představí se nám Logan z jednoho z nekonečných paralelních světů, které v rámci marvelovského multiverza existují. Zatím nevíme, zda potkáme také nového Deadpoola, anebo se ve filmu představí ten samý, jakého jsme potkali ve dvou předchozích snímcích. A stejně tak nevíme, zda už obě postavy budou mít spolu navázaný nějaký vztah, anebo budeme sledovat, jak se poprvé setkají. Tak či tak to snad bude velká zábava, až o sebe dvě diametrálně odlišné osobnosti začnou narážet.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Foto je ilustrační, Logan

Zdroj: Sirius XM

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu