Daredevil: Born Again: Fanoušci drsného podání zřejmě budou zklamaní

Daredevil: Born Again: Fanoušci drsného podání zřejmě budou zklamaní | Fandíme filmu
Marvel Studios
Herec Charlie Cox se rozpovídal o extrémně dlouhém natáčení a vůbec budoucnosti Daredevila.

Seriál Daredevil se těšil na Netflixu velké oblibě. Zatímco jiným Marvel seriálům hrozilo na streamovací službě zrušení kvůli nízké sledovanosti či slabým recenzím, Daredevil skončil teprve v momentě, kdy se Disney rozhodl, že Marvel všechny seriály bude vyrábět pro jeho vlastní streamovací platformu.

Chvíli to vypadalo, že je s Netflix hrdiny ámen. Pak si ale filmový svět Marvelu začal pohrávat s konceptem mnohovesmíru a Daredevilovi a spol. se začala pootevírat dvířka zpátky k divákům. Superhrdinský právník Matt Murdoch se zatím objevil jako host ve filmu Spider-Man: Bez domova a v sérii She-Hulk. Dále dostane vlastní seriál Daredevil: Born Again, avšak studio pořád tak úplně nevysvětlilo, jak přesně novinka bude či nebude navazovat na epizody z Netflixu.

Někteří diváci by si přáli, aby se prostě pokračovalo v dosavadním seriálu. V rozhovoru pro časopis NME představitel hlavní role Charlie Cox řekl, že se látka musí vyvíjet. Daredevil si musí projít reinkarnací, jinak se podle něj nemá smysl k němu vracet.

Řada lidí by si nejspíš přála, aby se pokračovalo v dosavadním stylu, ale ten už tu prostě byl. V novém zpracování lze podle Coxe očekávat, že se vezmou aspekty Daredevila, které skutečně fungovaly a ty budou nabídnuty širšímu publiku. Herec předpokládá, že seriál bude zpřístupněný o něco mladším divákům, ale zároveň se bude snažit, aby neztratil to, co doposud fungovalo. Charlie se domnívá, že Daredevil funguje nejlépe, když se zaměřuje na dospělejší příběhy. Nejspíš bude nadále dost temný, ale zároveň lze očekávat, že na platformě Disney+ nebude tak krvavý.

Herec zároveň zdůrazňuje, že zatím nečetl jeden jediný scénář a vychází z toho, co pochytil během dosavadních jednáních a co ví o společnosti Disney. O natáčení zatím ví jen to, že bude extrémně dlouhé. V New Yorku poběží od února do prosince a vznikne během něj rekordních 18 epizod (dosud měl nejdelší seriál od Marvel Studios devět dílů). Charlie tvrdí, že zatím neví ani to, jak je možné, že bude seriál tak dlouhý. Osobně si tipuje, že by se jednotlivé epizody mohly víc zaměřit na Murdochův právnický život. Tím by se ušetřil rozpočet a momenty, kdy hrdina oblékne svůj kostým, by opravdu stály za to.

Jestli se nové pojetí u fanoušků chytí, to ukáže čas. Když bude Daredevil úspěšný, tak tu podle Coxe může být dalších pár let.

Série Daredevil: Born Again bude mít 18 epizod. Inspirací je stejnojmenná série od Franka Millera. V hlavních rolích se vracejí Charlie Cox jako Daredevil a Vincent D'Onofrio jako Kingpin. Nově byli obsazení Michael Gandolfini, Margarita Levieva a Sandrine Holt. Hlavními scenáristy jsou Matt Corman a Chris Ord. Série nemá přímo navazovat na tři série seriálu Daredevil, které vznikly pro Netflix. Streamovací služba Disney+ uvede novou sérii začátkem roku 2024.

Foto: Daredevil v sérii She-Hulk

Zdroj: NME

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest