Loki 2 a Tajná invaze v novém teaseru

Loki 2 a Tajná invaze v novém teaseru | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Disney zveřejnil krátkou ukázku pro několik novinek příštího roku.

Streamovací služba Disney+ zveřejnila krátký teaser v němž láká diváky na svoji nabídku příštího roku. Ukázkou provází diváky hlas Toma Hiddlestona a jedním z největších lákadel celého videa jsou vůbec první oficiálně zveřejněné záběry z druhé řady Lokiho série.

Teaser ukazuje Sylvie (Sophia Di Martino) v jejím novém životě, kdy jen relaxuje u poslechu hudby, dále vidíme Lokiho (Hiddleston) v několik různých kostýmech. V jednom záběru někam padá, v dalším vystupuje po boku několika svých kopií a Mobia M. Mobia (Owen Wilson), svého kolegy z Time Variance Authority, agentury pověřené dohlížením na správný chod času.

V ukázce pro Tajnou invazi (Secret Invasion) se agent Ross (Martin Freeman) schovává za rohem, nová postava Abigal Brand (Emilia Clarke) někomu říká, že tohle je teprve začátek a krátce se v ukázce mihnou také Nick Fury (Samuel L. Jackson) a jeden Skrull.

Vedle dvou marvelovek ukázka láká ke sledování 3. řady Mandaloriana, dobrodružného bijáku Peter Pan & Wendy, animované Pixar série Win or Lose nebo novému hranému seriálu s Ahsokou Tano (Rosario Dawson), kterou jsme v téhle podobě mohli poprvé poznat právě v Mandalorianovi.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 3

Loki 2 a Tajná invaze v novém teaseru | Fandíme filmu Loki 2 a Tajná invaze v novém teaseru | Fandíme filmu Loki 2 a Tajná invaze v novém teaseru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest