Mafia Mamma: V nové krimi komedii je Toni Colette mafiánkou proti své vůli

Mafia Mamma: V nové krimi komedii je Toni Colette mafiánkou proti své vůli | Fandíme filmu
Bleecker Street
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer bláznivé komedie, kde dědička italského kmotra přijde jako slepá k houslím k vedení celé mafie.

Bláznivé komedie mohou postavit obyčejné lidi do neobyčejných situací, popřípadě protagonisty nutit k iracionálnímu chování. Mafia Mamma možná nabídne od obojího trochu. A díky Toni Colette v hlavní roli by to mohlo fungovat. Australská rodačka má bohaté zkušenosti s komediálními i dramatickými rolemi. Za Šestý smysl byla nominována na Oscara, diváci ji mají v paměti díky Malé Miss Sunshine, případně ze seriálu Tara a její svět, kde měla příležitost hrát ženu s mnohočetnou osobností. Naposled byl k vidění v Uličce přízraků Guillerma del Tora.

V Mafia Mamma ztvárnila Kristen, obyčejnou mámu z amerického předměstí, které syn odjíždí na vysokou a muž ji podvádí. Život se jí však skutečně obrátí vzhůru nohama teprve v momentě, kdy zemře její dědeček. Kristen se dozvídá, že její předek řídil v Itálii mafiánské impérium. Jeho posledním přáním bylo, aby famílii převzala právě vnučka.

Jak můžete vidět v přiloženém, v momentě, kdy se hrdinka do Itálie skutečně vypraví, začíná nekončící sled šílených událostí. Jen během prvních dvou dní na Kristin někdo dvakrát střílí a řízení mafie servírováním muffinů také nezní jako ten nejlepší nápad. Pokud se snímek bude držet obvyklých šablon, tak můžeme čekat, že hrdinka nakonec navzdory svojí nezkušenosti (nebo právě pro svůj neotřelý přístup) ve světě mafie uspěje a ukáže se, že svět organizovaného zločinu je vlastně férovější místo, než maloměstské pachtění na americkém předměstí.

Dále hrají Monica Bellucci, Giulio Corso, Francesco Mastroianni, Alfonso Perugini, Sophia Nomvete, Eduardo Scarpetta, Tim Daish a Tommy Rodger. Scénář napsali Debbie Jhoon a Michael J. Feldman (Freaks), režíruje Catherine Hardwick (Twilight). Zámořské datum uvedení v kinech je stanoveno na 14. dubna 2023, na lokální termín zatím čekáme. Dole v galerii najdete dosud zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Bleecker Street

Galerie: 3

Mafia Mamma: V nové krimi komedii je Toni Colette mafiánkou proti své vůli | Fandíme filmu Mafia Mamma: V nové krimi komedii je Toni Colette mafiánkou proti své vůli | Fandíme filmu Mafia Mamma: V nové krimi komedii je Toni Colette mafiánkou proti své vůli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest