Ballerina: Spin-off Johna Wicka dostal velkou posilu z Živých mrtvých

Ballerina: Spin-off Johna Wicka dostal velkou posilu z Živých mrtvých | Fandíme filmu
AMC
Schovejte jablka, do Česka míří přeborník na střelbu kuší.

Natáčení Balleriny pokračuje. Představitelka hlavní role Ana de Armas z Česka poděkovala Zlatým glóbům za nominaci svého výkonu v dramatu Blondýnka. Nějaké zajímavé novinky z místního natáčení pro vás nicméně dnes nemáme. Zato je tu jedna výrazná posila obsazení.

Ansámbl rozšířil v zatím blíže nespecifikované roli Norman Reedus. Ten se nejvíc proslavil rolí Daryla Dixona v Živých mrtvých. Motorkář a střelec s kuší jako jedna z mála postav vystupoval úplně ve všech řadách a po odchodu Andrewa Lincolna (Rick Grimes) se stal hlavní hvězdou. Krom The Walking Dead je Reedus známý z Boondock Saints, případně z motorkářských pořadů. Aktuálně už zase připravuje další seriál ze světa Živých mrtvých. Chystaný spin-off se točí ve Francii, což je zřejmě ten důvod, proč se Norman může natáčení v Evropě zúčastnit. Pokud produkce Balleriny neplánuje nějaký výhled za hranice, tak Reedusovi fanoušci mohou tajně doufat, že na svého oblíbence narazí v Praze nebo někdo v okolí natáčecích lokací. Herec už Prahu zažil – v roce 2001 tu točil Bladea 2.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Keanu Reeves se vrací John Wick, Ian McShane jako Winston, Lance Reddick jako Charon, Anjelica Huston, jako „Ředitelka“ - šéfka vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Doplňují ji Catalina Sandino Moreno a Norman Reedus. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Foto je ilustrační: Norman Reedus v Živých mrtvých

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest