Křižovatka smrti: Čtyřka je podle Jackieho Chana v jednání

Křižovatka smrti: Čtyřka je podle Jackieho Chana v jednání | Fandíme filmu
Dimension Films
Zobrazit další 4 obrázky
Jeden z nejtalentovanějších bojovníků filmové historie prohlašuje, že z akčních filmů přesedlá na romance.

Jsou filmy, které se připravují léta a nikdy se jich reálně nedočkáme. V poslední době to ale přestalo platit kupříkladu u dlouho odkládaného remakeu Vrány nebo čtvrtého Policajta v Beverly Hills. Tak třeba se ledy reálně pohnou také u Křižovatky smrti 4 (Rush Hour 4).

O tom, že by mělo vzniknout další pokračování úspěšné akční komedie píšeme pravidelně už od roku 2012! Zatím z toho nikdy nic nebylo, avšak momentálně se prý na pokračování zase pracuje. Prozradil to sám představitel hlavní role Jackie Chan, který vystoupil na festivalu Red Sea v Saudské Arábii.

Divákům na festivalu konkrétně řekl, že momentálně o čtvrtém filmu probíhají jednání. Zrovna jej čekala schůzka s režisérem, se kterým probírají scénář. Chan nezmínil, o jakém režisérovi mluví. Dosavadní tři díly natočil Brett Ratner, s tím ale po několika obviněních z obtěžování většina Hollywoodu rozvázala styky.

Dále Chan na festivalu divákům řekl, že do budoucna hodlá točit méně akčních filmů než doposud. Prý se hodlá zaměřit víc na romance. Své tvrzení dokládá skutečností, že momentálně připravuje snímek, který označuje jako „drama pro ženy“.

Celá série Křižovatka smrti spadá do žánru akčních komedií a pojednává o nesourodé dvojce policajtů, v podání Chrise Tuckera a Jackieho Chana, kteří jsou nuceni spolupracovat, aby společně vyřešili zapeklité případy. Tucker nabídl „nejrychlejší hubu západu“ a Chan „nejrychlejší ruce východu“. Už první díl trilogie z roku 1998 měl jen průměrné recenze a kvalita dalších dílů byla sestupná, avšak dohromady snímky z let 1998-2007 utržily v kinech 850 milionů dolarů. V roce 2016 byla natočená ještě jedna sezona televizního seriálu, ve kterém hlavní role hráli jiní herci.

Foto je ilustrační - Původní trilogie

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Křižovatka smrti: Čtyřka je podle Jackieho Chana v jednání | Fandíme filmu Křižovatka smrti: Čtyřka je podle Jackieho Chana v jednání | Fandíme filmu Křižovatka smrti: Čtyřka je podle Jackieho Chana v jednání | Fandíme filmu Křižovatka smrti: Čtyřka je podle Jackieho Chana v jednání | Fandíme filmu Křižovatka smrti: Čtyřka je podle Jackieho Chana v jednání | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu