Grumpy Cat: Z internetového virálu bude film

Grumpy Cat: Z internetového virálu bude film | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nejzpruzelejší kočka na internetu se objeví i ve vašich kinech. Brzy.

Fakt, že ani v dnešní době není krása všechno, úspěšně dokazuje nejoblíbenější a nejošklivější kočka na světě. Senzací se stala na sklonku roku 2012, kdy bratr její paničky zveřejnil fotku zvířete na internetu. Řeč je o Tardar Sauce známější pod přezdívkou Grumpy Cat.

Kočka se v dnešní internetové době stala známou díky tomu, že neustále vypadá rozmrzele, odkud pramení její přezdívka (grumpy = nabručený). Její fotky začaly okamžitě kolovat ve zprávách a na sociálních sítích proměněných v meme vtípky, za něž mimochodem vyhrála cenu Meme roku 2013. Ty z ní vytvořily věčně nespokojené monstrum, které nenávidí lidi a její sláva jí na oficiální facebookové stránce přinesla přes jeden milion zdvihnutých palců. Že umí popularitu využít, dokázala, když si zahrála v reklamě na kočičí krmivo Friskies a objevila se v několika amerických show (například Good Morning America). Pokud byste zatoužili projevit lásku k této čičině veřejně, seženete spoustu zboží od triček, krytů na iPhone přes tašky a hrníčky až po hrací karty a přáníčka s jejím vyobrazením. A vypadá to, že se její sláva bude šířit dál.

V plánu je totiž rodinný film, v jehož hlavní roli bude právě Tardar Sauce. Producenti Todd Garner a Sean Robbins jsou přesvědčení, že něco tak vzácného, jako fotka kočky, která má v sobě tolik humoru, je přesně to, na čem se dá postavit rodinná komedie. Těšit se můžeme na podobný film jako byl Garfield. Otázka je, zda je právě tohle dobrá inspirace. Komiksy s Garfieldem jsou milované po celém světě a jenom hýří vtipem, přesto nebyl přerod ve film zrovna úspěšný a výsledek byl přinejmenším rozpačitý. A to mohli tvůrci pracovat s více než jen s několika fotkami zamračené kočky. Do karet tvůrcům nehraje ani fakt, že Todd Garner stojí za takovými „perlami“ jako jsou Jack and Jill či Ošetřovatel. Pravda ovšem je, že jde o fenomén, který upoutal pozornost obrovské masy lidí.

Je možné, že si ve filmu zahraje přímo Tardar Sauce, ale spekuluje se i o řešení kočku naanimovat právě jako v již zmiňovaném Garfieldovi. Jako malou ochutnávku jsme pro vás vybrali pár meme a „akčních“ videí s Grumpy Cat v hlavní roli.

Jste fanouškem Grumpy Cat a těšíte se na celovečerní film? Nebo si myslíte, že v Hollywoodu už opravdu všem došly nápady a tak se musí sahat do nejtemnějších tvůrčích koutů? Na váš názor se budeme těšit v komentářích.

Grumpy Cat

 

Zdroje: Grumpy Cats, Deadline

Galerie: 5

Grumpy Cat: Z internetového virálu bude film | Fandíme filmu Grumpy Cat: Z internetového virálu bude film | Fandíme filmu Grumpy Cat: Z internetového virálu bude film | Fandíme filmu Grumpy Cat: Z internetového virálu bude film | Fandíme filmu Grumpy Cat: Z internetového virálu bude film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest