V příštím roce dorazí další Godzilla

V příštím roce dorazí další Godzilla | Fandíme filmu
Toho Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Obří ještě se vrací do Japonska, do období těsně po druhé světové válce.

Od roku 2014 pravidelně americká společnost Lionsgate vydává filmy s Godzillou a příbuznými monstry. Aktuálně se chystá pokračování filmu Godzilla vs. Kong a také seriál. Dávno před Američany tu byla japonská společnost Toho, která filmy s obřím ještěrem vyrábí už od roku 1954. Jednou za čas je značka restartována a naposledy se tak stalo v roce 2016, kdy započala tzv. éra Reiwa. Během ní bylo vyrobeno několik animáků a hraný celovečerní snímek Shin Godzilla, který se dočkal celkem solidního přijetí.

Nedávno společnost Toho ohlásila další celovečerní hraný film s Godzillou. Prozatím o něm nevíme mnoho. Pracovní název snímku zní Blockbuster Monster Movie, čili „Velkofilm o příšeře“. Děj má být zasazený do poválečného Japonska, do období mezi lety 1945-47 a ve snímku nebude chybět velká potvora.

Režíroval Takashi Yamazaki, japonský trikař, scenárista a režisér, který natočil kupříkladu Dragon Quest: Tvůj příběh nebo Osud světa. Točilo se od března do června v oblasti Tokia a japonské datum premiéry je stanovené na 3. listopadu 2023. Pak můžeme očekávat širší mezinárodní distribuci.

Titulní foto je ilustrační: Shin Godzilla

Podklady a foto: Toho

Galerie: 4

V příštím roce dorazí další Godzilla | Fandíme filmu V příštím roce dorazí další Godzilla | Fandíme filmu V příštím roce dorazí další Godzilla | Fandíme filmu V příštím roce dorazí další Godzilla | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu