Family Leave: Eda Helmse čeká bláznivá komedie plná tělesných záměn

Family Leave: Eda Helmse čeká bláznivá komedie plná tělesných záměn | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Charlieho andílků chystá rodinou taškařici, kde si celá familie navzájem prohodí tělesné schránky.

Komedie o tělesné záměně bývají zábavné. Vzpomeňte na Mezi námi děvčaty, V cizí kůži, Slečna bestie nebo Znovu 17. Napříště se tématu bude věnovat snímek Family Leave, který věci ještě trochu zkomplikuje. Těla si neprohodí dvě osoby, ale rovnou celá rodina.

Walkerovi jsou na první pohled obyčejná rodina, kde děti odrůstají, a tak rodiče mají co dělat, aby je všechny ještě nějaký čas udrželi pohromadě. Po seanci u kartářky se rodina druhý den probudí s proházenými těly. Potíž je v tom, že všichni měli ten den na programu klíčovou událost. Je třeba získat povýšení, zvládnout pohovor na vysoké, podepsat nahrávací smlouvu a projít výběrem ve fotbalovém oddíle. Pokud se všem mají jejich sny vyplnit, musí rodina táhnout za jeden provaz.

Otce a matku hrají Ed Helms (Pařba ve Vegas, Millerovi na tripu) a Jennifer Garner (Alias, Elektra). Režíruje McG (Charlieho andílci, Chůva na zabití). Na scénáři se podíleli Adam Sztykiel (Black Adam, Scoob!) a Victoria Strouse (Hledá se Dory). Námět vychází z knižní předlohy od Amy Krouse Rosenthal, která shodou okolností napsala předlohu pro Yes Day, další rodinnou komedii, kde si zahrála Garner jednu z hlavních rolí. Snímek vzniká pro Netflix.

Titulní foto: Ed Helms ve filmu Pařba na třetí

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Family Leave: Eda Helmse čeká bláznivá komedie plná tělesných záměn | Fandíme filmu Family Leave: Eda Helmse čeká bláznivá komedie plná tělesných záměn | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu