Indiana Jones 5: Antonio Banderas přiblížil svoji roli

Indiana Jones 5: Antonio Banderas přiblížil svoji roli | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 3 obrázky
Dosud zůstával Antonio při propagaci Indiany Jonese 5. Tak trochu stranou. Teď víme proč.

V posledních dnech odhalili filmaři a herci celou řadu novinek pro Indianu Jonese 5. Antonio Banderas mezi dotazovanými chyběl a ani jej nebo jeho postavu nikdo nezmínil. V separátním interview pro Collider, které herec poskytl u příležitosti premiéry Kocoura v botách 2, Antonio osvětlil, proč tomu tak je:

Moje role je pouze malá. Je to prakticky cameo. Hraju přítele Indiana Jonese. Ten moji postavu hledá, protože od ní něco potřebuje. Je to jen malá část filmu, ale samozřejmě jsem se moc rád stal součástí ságy, která má [čestné místo] ve filmové historii.“

Banderas má pravdu: Pokud má herec rád Hollywood, tak se role v některých značkách prostě neodmítá. V tomhle případě si navíc zahrajete s Harrisonem Fordem a režisérem Jamesem Mangoldem. Co víc si přát. Že se objeví Antonio ve filmu jen na chvíli možná nepotěší jeho fanoušky, zároveň to snad naznačuje, že snímek nebude přeplácaný.

Už ve čtvrtek 1. prosince bude mít Indiana Jones 5 panel na CCXP, tak zůstaňte naladění, brzy pro vás budeme mít další zprávy ze světa bombastické archeologie.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 29. 6. 2023 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto: Lucasfilm

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Indiana Jones 5: Antonio Banderas přiblížil svoji roli | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Antonio Banderas přiblížil svoji roli | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Antonio Banderas přiblížil svoji roli | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Antonio Banderas přiblížil svoji roli | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest