Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi

Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu
Signature Entertainment / Nadine Crocker
Zobrazit dalších 7 obrázků
V novém thrilleru se mladá žena a propuštěný trestanec potýkají s násilím a pomstou hnijícího maloměsta.

Mel Gibson je momentálně kariérně v takové pozici, že by mohl zaplnit díru po Bruci Willisovi, který odešel do hereckého důchodu. Producenti jsou ochotní mu za nejrůznější krimi béčka nabídnout slušné peníze a on role bere. Desperation Road by snad mohl být trochu jiný případ.

Snímek netočí nikdo z režisérů, kteří zvládnou nasekat několik akčních braků do roka. Namísto toho za kamerou stojí Nadine Crocker. Ta zatím zrealizovala pouze jeden film, který jsme ještě ani neměli příležitost vidět, nicméně Continue je seriózní drama o ženě, jež se pokusí o sebevraždu.

V svém druhém režisérském počinu Nadina vypráví příběh bývalého trestance Russella Gainese, který se s pomocí otce Mitchella snaží dát svůj život znovu do kupy. Pak se však z ničeho nic objeví Maben, obrátí Russellův život vzhůru nohama a dvojice se musí vydat na úprk. Násilná minulost je oba dohání, a tak musejí věřit jeden druhému, pokud se chtějí dožít dalšího rána. Snímek je popisován jako jižanský noirový thriller, zasazený do chřadnoucího městečka, kde se mladá žena spolu s dcerkou ocitá uprostřed násilných sporů a touhy po pomstě.

Pokud byste rádi věděli, kdo je to Maben, napoví nám anotace knižní předlohy: Děj je zasazený do státu Mississippi, kde je Russell Gaines po jedenácti letech propuštěný z vězení. Na cestě do svého rodného města potkává Maben Jones, ženu bez domova a bývalou závislačku, která se snaží zaopatřit sebe a svojí malou dceru Annalee. Po tom, co se zástupce šerifa pokusí Maben znásilnit, jej mladá žena zastřelí…

Uvidíme, zda bude film knihu adaptovat doslovně, nebo se jen volně inspiruje, každopádně scénář napsal sám Michael Farris Smith, autor románové předlohy. Otce a syna hrají Mel Gibson a Garrett Hedlund (Tron: Legacy, Pan, Trojí hranice), Maben Willa Fitzgerald (seriály Vřískot, Jack Ryan). Dále hrají Ryan Hurst, Woody McClain a Pyper Braun.

Foto: Signature Entertainment / Nadine Crocker

Zdroje: Variety, Deadline

Galerie: 8

Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu Desperation Road: Mel Gibson pomáhá synovi kriminálníkovi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu