Past Life: Psychologický thriller o hypnóze

Past Life: Psychologický thriller o hypnóze | Fandíme filmu
Paramount Vantage
Hvězda filmu Útěk do divočiny bude řešit sérii komplikovaných vražd.

Poctivých mrazivých psychologických thrillerů do kin dnes již moc nechodí. Tvůrci buď sklouznou do hororového žánru, nebo jde jejich snímek rovnou na nějakou streamovací službu. Příští rok v březnu se ovšem začne natáčet nadějně vypadající film Past Life (volný překlad – Minulý život).

Na co se můžeme těšit? Ve filmu se nám představí postava investigativního reportéra Jasona Freye, který se svou těhotnou manželkou Clairou neochotně souhlasí s účastí na hypnóze. V hypnóze je Jason očima vraha svědkem vraždy. Jason pronásledovaný tím, co viděl, používá regresní techniky z minulého života k vyšetřování série nevyřešených vražd z osmdesátých let, přičemž nevědomky znovu probouzí psychopatovy zabijácké sklony.

Hlavní role se ujme talentovaný Emile Hirsch, kterého můžete znát z filmů Útěk do divočiny a Tenkrát v Hollywoodu. Na režisérské křeslo usedne Simeon Halligan (White Settlers) a scénář napíší Dean Lines a Ray Bogdanovich. Producenti snímku si chválí casting Hirsche a do role Jasona si nedokáží představit lepšího herce. Na oznámení data premiéry je ještě brzy.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest