Missing: Thriller o hledání ztracené mámy se celý odehrává na obrazovce počítače

Missing: Thriller o hledání ztracené mámy se celý odehrává na obrazovce počítače | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
První trailer pro nápaditě zpracované vyšetřování slibuje napínavou podívanou. Seznamte se.

Před čtyřmi lety potěšilo diváky Pátrání (Searching). John Cho v něm vyšetřoval zmizení vlastní dcery. Snímek chytře využíval filmařskou techniku, kdy se celý děj odehrává na ploše počítače. Videohovory, chaty, internetové vyhledávání...to všechno postupně ukazovalo poměrně uvěřitelné pátrání zoufalého rodiče, který se skrz veřejnosti běžně dostupné prostředky snaží zjistit, co se stalo jeho holčičce.

Teď se blíží volné pokračování nazvané Missing (zhruba „Nezvěstná“), kde de role obracejí. Dostáváme úplně novou sadu postav, přičemž tentokrát hledá dcera svou ztracenou matku. Máma odlétá na dovolenou do Kolumbie, domů se však nevrátí. Policie je bezzubá, a tak June pátrá po mámě na vlastní pěst. Trailer naznačuje, že navzdory limitům jedné počítačové obrazovky bude vyprávění celkem svižné a diváci znovu dostanou poměrně uvěřitelnou práci s počítačem a telefonem, kdy se zařízení naší každodenní potřeby nebudou zbytečně uchylovat do říše sci-fi. I samotná ústřední záhada působí docela pikantně, když není zřejmé, zda mámu unesl její nový přítel, jestli náhodou sama něco netají, nebo co se to vlastně děje.

June hraje Storm Reid, její mámu Nia Long, přítele Ken Leung. Dále ve filmu vystupují Amy Landecker, Thomas Barbusca, Daniel Henney nebo Joaquin de Almeida. Film napsali a zrežírovali jako svou prvotinu Nicholas D. Johnson a Will Merrick, kteří první snímek připravili jako kameramani a střihači. Do českých kin bude novinka uvedena 23. února 2023. Dole pod trailerem najdete první fotky.

Podklady a foto: Sony Pictures

Galerie: 3

Missing: Thriller o hledání ztracené mámy se celý odehrává na obrazovce počítače | Fandíme filmu Missing: Thriller o hledání ztracené mámy se celý odehrává na obrazovce počítače | Fandíme filmu Missing: Thriller o hledání ztracené mámy se celý odehrává na obrazovce počítače | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu