Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět

Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Channing Tatum se svléká tak dobře, až z toho okouzlená Salma Hayek vymyslí velkou taneční show.

Milé děti, zakryjte si oči, spolu s vašimi rodiči si teď budeme vyprávět pohádku o kouzelném Mikovi. Aneb série Bez kalhot (Magic Mike) je ještě jednou zpátky, spolu se snímkem Bez kalhot: Poslední tanec (Magic Mike’s Last Dance), který má uzavřít celou sérii. První díl byl koncipovaný jako poměrně syrové drama o lidech, kteří pracují ve striptýzovém byznysu a prožívají svoje každodenní trable. Dvojka byla čistě zábavná jízda, kde je svlékání pro dámské potěšení prezentováno jako jeden nekončící proud čiré radosti. A teď je tu trojka.

Ta v upoutávce míchá určitou dávku nostalgie a sladce naivistického patosu, který hovoří o tom, že ženy mají mít možnost toužit po čemkoliv, lidé mají sledovat své sny a tak podobně. Celý trailer pak vlastně hlásá, že jedna dobrá show může změnit celý svět…což je mimochodem pravda, jak nás naučil Jack Black už v rodinném snímku Škola ro(c)ku. Z upoutávky je patrné, že autoři si cíleně hrají s nadsázkou a je jim jasné, že jen tancem se všechno nevyřeší, ale naivistické poselství k závěru trilogie tak nějak sedí. Navíc to vypadá, že film bude prakticky muzikálový, když tanec bude propukat i mimo pódium.

K sérii se po pauze u dvojky jako režisér znovu vrací Steven Soderbergh. Scénář zase napsal jeho dlouholetý parťák Reid Carolin. V hlavní roli se vrací Channing Tatum a ačkoliv to vypadá, že jeho dosavadní parťáci tentokrát při svlékání budou chybět, nahradí je Salma Hayek, jako nová Mikova múza. V českých kinech bude film uvedený 9. února 2023. Oficiální synopse říká:

Mike Lane je po neúspěšném obchodu švorc. Na pódiu už delší dobu nestál a živí se jako barman na Floridě. Bohatá světoběžnice mu však dá nabídku, kterou nedokáže odmítnout: Pozve jej, aby s ní odjel do Londýna uspořádat ještě jednu velkou show. Její plány jdou ale dál, než Mike zprvu tušil. Až je odhalí, dokáže riskovat úplně všechno, vycepovat novou partu tanečníků a ambiciózní záměr naplnit?

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 6

Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět | Fandíme filmu Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět | Fandíme filmu Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět | Fandíme filmu Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět | Fandíme filmu Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět | Fandíme filmu Bez kalhot: Poslední tanec – Trailer vás přesvědčí, že striptýzem lze změnit svět | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu