#Float: Sjíždění řeky se v novém hororu změní v horor

#Float: Sjíždění řeky se v novém hororu změní v horor | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit další 4 obrázky
Ve vodě žije cosi nebezpečného a partička mladých lidí si to v novém filmu odskáče. Pusťte si trailer.

Chystáte se příští léto na vodu? Po filmu #Float si to možná rozmyslíte. V novém slasheru něco omladinu likviduje právě při sjíždění líné řeky. Zásadní chyba nicméně možná spočívá v tom, že si namísto poctivých kanoí vzali do vody nafukovací kruhy a telefon k natáčení live streamu.

Oficiální synopse: Jsou mladí, krásní a plní života. Vloggerka Kali se spolu s přáteli vydává na výroční sjíždění řeky, ačkoliv se při loňské jízdě kamarád předávkoval a utopil. I tentokrát bude mít mejdan smrtící následky, když se z vody vynoří nadpřirozená zlověstná síla. Začíná zápas o holý život, který mládežníky obrátí jednoho proti druhému a donutí je čelit vlastním strachům.

Budu tu za boomera, ale jestli si někdo v hororu zaslouží umřít, tak je to člověk, co má uprostřed přátelské vyjížďky do přírody potřebu věnovat většinu času followerům na sociálních sítích. Snímek se okno sociální sítě snaží využít jako neotřepaný a moderní pohled na hororové vraždění neviňátek, nicméně uvidíme, zda telefonní kamera nabídne něco reálně nového, anebo se obraz pouze čas od času zúží na velikost telefonního displeje. Vraždění pařící partičky balancuje v upoutávce někde na pomezí klasického slasheru a found footage filmu. Zpočátku není zřejmé, co vlastně plavce likviduje, v posledních vteřinách traileru se nicméně v obraze mihne jakýsi „vodní Shrek“, tak zřejmě máme co do činění s monster filmem.

#Float napsal a natočil jako svou celovečerní prvotinu dosavadní producent Zac Locke. V hlavních rolích vystupují Scarlett Sperduto (Those Who Walk Away), Kaya Coleman (Dangerous Game: The Legacy Murders), Grant Morningstar (Meathook) a Christina Nguyen (Lion). Snímek bude uvedený do online distribuce 9. prosince 2022.

Podklady a foto: XYZ Films

Galerie: 5

#Float: Sjíždění řeky se v novém hororu změní v horor | Fandíme filmu #Float: Sjíždění řeky se v novém hororu změní v horor | Fandíme filmu #Float: Sjíždění řeky se v novém hororu změní v horor | Fandíme filmu #Float: Sjíždění řeky se v novém hororu změní v horor | Fandíme filmu #Float: Sjíždění řeky se v novém hororu změní v horor | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest