Captain America 4: Jakou úlohu má mít Harrison Ford

Captain America 4: Jakou úlohu má mít Harrison Ford | Fandíme filmu
Marvel Studios
Příští příběh Sama Wilsona, alias nového Captaina Ameriky, má být opravdu nákladný projekt.

Před časem bylo oficiálně potvrzeno, že po zesnulém Williamu Hurtovi bude Harrison Ford ve filmech Thunderbolts a Captain America: New World Order vystupovat jako Thaddeus Ross. Toho jsme v předchozích filmech potkávali jako generálporučíka americké armády a později jako ministra obrany. V New World Order má mít výrazně posunutou úlohu.

The Cosmic Circus uvádí, že už nadále nebude ministrem obrany a Daniel Richtman dokonce tvrdí, že bude prezidentem Spojených států. Také se má měnit (proměnit) v Red Hulka. Z dosavadních klepů není úplně jednoznačné, zda se má Ross měnit v Red Hulka v Captainu Amerikovi 4, v Thunderbolts, v obou filmech, popřípadě pro který z nich to má být důležitější. Každopádně je Rossova proměna v Red Hulka v komiksech jedním z jeho stěžejních příběhů, takže by bylo zvláštní, pokud by k ní nedošlo i ve filmech. Nedávno se také objevily drby, podle kterých se mají ve filmu objevit také klasický Hulk a She-Hulk a oficiálně se vrací Leader, čili další důležitá hulkovská postava. Že by si barevní mutanti dali ve filmu dostaveníčko?

Ať už pravda s Rossem nakonec bude jakákoliv, The Cosmic Circus ještě píše, že by měl být snímek skutečně nákladný, takže žádná druhá liga. A producent Nate Moore slibuje, že to mezi Thadeem Rossem a Samem Wilsonem bude jiskřit – Ross přeci jen Sama před pár lety nechal zavřít do vězení, když ve filmu Captain America 3 porušil sokovijská ujednání. Podle Moorea se má začít točit příští rok na jaře, The Cosmic Circus doplňuje, že první klapka má v americké Georgii padnout v druhé půlce března.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto je ilustrační - Anthony Mackie v sérii The Falcon and the Winter Soldier

Zdroje: The Cosmic Circus I, II, Collider, Screen Geek, Daniel Richtman, KC Walsh

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest