Spider-Man: Tom Holland se údajně domluvil na dalším pokračování

Spider-Man: Tom Holland se údajně domluvil na dalším pokračování | Fandíme filmu
Marvel Studios
Kolem Pavoučího muže je živo. Vypadá to, že s jeho současnou podobou ještě pár let strávíme.

Loňský Spider-Man: Bez domova byl 6. komerčně nejúspěšnější film v historii. Vždycky tak bylo naprostá jasné, že společnosti Disney i Sony budou chtít v příbězích Pavoučího muže za každou cenu pokračovat. Pro Sony to platí dvojnásob, protože žádnou jinou takhle úspěšnou značku studio prostě nemá. Představitel hlavní role Tom Holland se v médiích návratu trochu bránil, ale podle komentátorů si buď potřeboval chvíli odpočinout nebo zdánlivý nezájem využil jako vyjednávací taktiku, aby si dopomohl k astronomické výplatě.

Před třemi dny se začaly objevovat na Twitteru zvěsti, že Tom Holland už se na návratu ke Spider-Manovi domluvil. Nejprve zpráva přišla od neznámého účtu Culture Spider, posléze ji začali potvrzovat redaktoři z The Cosmic Circus a nakonec přišel s potvrzením i zkušený filmový reportér Jeff Sneider. Byl to právě on, kdo před dvěma lety mezi prvními reportoval, že se ve Spider-Manovi: Bez domova vrátí staří záporáci a Spider-Mani. A v poslední době se mu také daří, když postupně odhalil nástup Harrisona Forda k Marvelu či přípravy série Vision Quest. Obě zprávy záhy potvrdily i další prověřené zdroje.

Na oficiální potvrzení návratu Toma Hollanda tedy zatím čekáme, nicméně s přihlédnutím k výše uvedeným zdrojům můžeme věřit, že nejspíš opravdu už buď novou smlouvu podepsal, nebo se k tomu chystá. Sneider tvrdí, že Holland uzavírá kontrakt na novou trilogii Spider-Man filmů, reportér z The Cosmic Circus tvrdí, že Holland podepisuje smlouvu výhradně na filmy a neměl by se objevit v žádném Marvel seriálu pro Disney+. Fanoušci mezitím spekulují, že krom dalších Spider-Man filmů Petera Parkera znovu potkáme také v nejrůznějších týmovkách. Kdyby chyběl v dalších Avengers, nejspíš by to spoustu fandů dost překvapilo. A v komiksech bývá Spider-Man spojován s Fantastickou čtyřkou, takže se vyloženě nabízí, aby se potkali také na plátně.

Začátku prosince proběhne velká komiksová akce CCXP, tak kdo ví, třeba tam Sony Hollandův návrat slavnostně oznámí.

Foto je ilustrační: Spider-Man: Daleko od domova

Zdroje: Culture Spider, Alex Perez, The Cosmic Circus, Jeff Sneider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu