Wind River: Oblíbené kriminální drama se dočká pokračování

Wind River: Oblíbené kriminální drama se dočká pokračování | Fandíme filmu
The Weinstein Company
Zobrazit další 1 obrázek
Vrátíme se do zasněženého městečka, kde Jeremy Renner před pár lety vyšetřoval vraždu.

Taylor Sheridan se rychle vyprofiloval jako úspěšný a oblíbený autor drsných příběhů z prostředí amerických policistů, tajných služeb či rančerů. Napsal filmy jako Sicario a Za každou cenu, případně seriály Yellowstone, Mayor of Kingstown nebo 1883. Jeho dosud největším režijním úspěchem je kriminální drama Wind River z roku 2017.

V tom hrál Jeremy Renner stopaře, který v odlehlé indiánské rezervaci pomáhal FBI vyšetřit vraždu mladé dívky. Zatím nemáme sebemenší zmínku o tom, že by se Renner mohl v roli vrátit, nebo že by se na pokračování nějak podílel Sheridan, avšak do malého městečka se ve snímku Wind River: The Next Chapter (Winder River: Další kapitola) opět podíváme.

Hlavním hrdinou se tentokrát stává Chip Hason, který byl v prvním filmu vedlejší postavou. Chip převzal úlohu místního stopaře a právě jeho pomoc vyhledá FBI, která ve městečku vyšetřuje sérii rituálních vražd. Strach ve Wind River narůstá a čerstvě ustanovený stopař se ocitá mezi mlýnskými kameny úřadů a místních obyvatel.

Chipa hraje opět Martin Sensmeier (Sedm statečných, Yelowstone, 1983), režíruje Kari Skogland (Příběh služebnice, The Falcon and the Winter Soldier, Štvanec IRA). Scénář pro pokračování napsali Patrick Massett a John Zinman (Zlato, Lara Croft: Tob Raider, Světla páteční noci, Caprica). Natáčení začne v lednu.

Foto je ilustrační – Wind River

Zdroj: Deadline

Wind River

21.01.2017 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

Wind River: Oblíbené kriminální drama se dočká pokračování | Fandíme filmu Wind River: Oblíbené kriminální drama se dočká pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu