High Heat: Olga Kurylenko jako zabijačka likviduje oponenty v kuchyni

High Heat: Olga Kurylenko jako zabijačka likviduje oponenty v kuchyni | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nové akční komedie, kde si bývalá špionka nenechá partou grázlů kazit restaurační byznys.

V kuchyni občas bývá horko, jak nás přesvědčují nejrůznější reality show anebo třeba letoší seriálový hit Medvěd. Když se k nekonečnému proudu objednávek připojí ještě nespokojení mafiáni, začíná to být vyloženě výheň. Své by o tom mohla vyprávět Ana ve snímku High Heat.

Olga Kurylenko v roli Any vede kuchyň prestižní restaurace a je spokojená. Manžel (Don Johnson) se stará o byznysovou stránku věci a všechno klape. Tedy až do momentu, kdy se ukáže, že si muž vypůjčil u mafie. Ana má ale vlastní tajemství. Kdysi dávno pracovala pro KGB, a tak se mafiánům nehodlá vzdát bez boje. Jak můžete vidět ve zveřejněné upoutávce, slovo budou mít klasické podceňování žen, popřípadě boj za pomoci kuchyňského náčiní. Akční vrchol roku z High Heat zřejmě nebude, ale jestli máte rádi Olgu Kurylenko a akci, můžete vyhlížet 16. prosince, kdy jde film na VOD.

Puntičkářská šéfkuchařka Ana (Olga Kurylenko) má utajenou minulost. V současnosti se provdala za vlezlého restauračního podnikatele (Don Johnson) a jednoho večera do její kuchyně vtrhnou mafiáni, kterým muž dluží peníze. Ana se ale nehodlá vzdát bez boje a ukazuje se, že se s nožem umí ohánět nejen při krájení zeleniny. Celý příběh se odehrává během jediné noci a máme se těšit na akční komedii. Režíroval Zach Golden.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 5

High Heat: Olga Kurylenko jako zabijačka likviduje oponenty v kuchyni | Fandíme filmu High Heat: Olga Kurylenko jako zabijačka likviduje oponenty v kuchyni | Fandíme filmu High Heat: Olga Kurylenko jako zabijačka likviduje oponenty v kuchyni | Fandíme filmu High Heat: Olga Kurylenko jako zabijačka likviduje oponenty v kuchyni | Fandíme filmu High Heat: Olga Kurylenko jako zabijačka likviduje oponenty v kuchyni | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu