Gears of War: Netflix zfilmuje drsnou bitvu lidí s mimozemšťany

Gears of War: Netflix zfilmuje drsnou bitvu lidí s mimozemšťany | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Populární videoherní sci-fi série plná akce se dočká filmového a seriálového zpracování.

Videoherní značka Gears of War je extrémně úspěšná. Je tu už od roku 2006, vyšlo pět hlavních dílů a nejrůznější spin-offy. Všech her se prodalo přes 40 milionů kopií, což znamená tržby kolem dvou miliard dolarů a umístění mezi 60 nejprodávanějšími videoherními značkami vůbec. Tím pádem vůbec nepřekvapí, že se Hollywood o filmovou adaptaci pokouší už opravdu dlouho. U nás na FandimeFilmu.cz jsme poprvé o možném filmovém zpracování psali v roce 2013, naposledy letos na jaře.

Všechny dosavadní projekty jsou nicméně podle všeho ze hry. Značku zakoupil Netflix a momentálně s ní nejsou spojeny naprosto žádné tvůrčí figury, dokonce ani žádný producent. Jednání trvala několik měsíců, nakonec ale navzdory zájmu konkurentů nakonec práva na značku získal Netflix. Ten uzavřel partnerství s The Coalition, kanadským vývojářským týmem, který videohry připravuje, a společně chystají celovečerní hraný film a následně animovaný seriál pro dospělé diváky. Pokud kterýkoliv z těchto dvou projektů uspěje, bude se dále navazovat.

Herní série Gears of War je střílečka z pohledu třetí osoby s taktickým krytím. Pojednává o válce, jež zuří na planetě Sera, planetě podobné Zemi. Proti lidstvu zde bojuje rasa zvaná Locust, která útočí v celých hejnech. Na hrách byli vždycky hodně výrazní opravdu svalnatí, maskulinní hrdinové. Hlavní tváří série je Marcus Fenix, bývalý trestanec, který je ostrý jako břitva a jehož by jeho muži následovali třeba do horoucích pekel.

Titulní obrázek: Artwork od Netflixu

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 5

Gears of War: Netflix zfilmuje drsnou bitvu lidí s mimozemšťany | Fandíme filmu Gears of War: Netflix zfilmuje drsnou bitvu lidí s mimozemšťany | Fandíme filmu Gears of War: Netflix zfilmuje drsnou bitvu lidí s mimozemšťany | Fandíme filmu Gears of War: Netflix zfilmuje drsnou bitvu lidí s mimozemšťany | Fandíme filmu Gears of War: Netflix zfilmuje drsnou bitvu lidí s mimozemšťany | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest