Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej

Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Když se společenská hra na vraha změní ve skutečnou vraždu, je fajn mít po ruce Daniela Craiga, aby to vyšetřil.

Jestli máte zafixováno, že detektivní příběhy musejí být zasazené na zaprášená panství, pomalu vyprávěné a plné křehkých dam a hrdých lordů, pak vás Na nože: Glass Onion asi překvapí. Po úspěchu první detektivky Na nože se režisér a scenárista Rian Johnson pořádně rozmáchl a z pokračování dělá ještě extravagantnější záplavu vjemů. Nově zveřejněný trailer má pořádný odpich a prezentuje Glass Onion jako skutečně drzou detektivku, kde se budou překračovat konvence a vypravěčský styl jde ruku v ruce se zapeklitostí samotného případu.

Sám Johnson říká, že každý díl série musí být jiný. Zůstává pouze detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig), který však není hlavní postavou, ale vnějším pozorovatelem. Jak Johnson tak Craig tvrdí, že se sérií klidně budou pokračovat do nekonečna, dokud je oba bude bavit. Rozhodně se nehodlají jakkoliv držet zpátky a pokaždé se chtějí strachovat o to, jestli jejich odvážná snaha o změnu vůbec bude fungovat.

My si to poprvé ověříme 23. prosince, kdy bude Glass Onion uvedená na Netflixu. Dosavadní festivalové recenze jsou navýsost spokojené.

V pokračování detektivky Na nože detektiv Benoit Blanc cestuje do Řecka, aby odloupal jednotlivé vrstvy záhady, která se točí kolem nové barvité skupiny podezřelých. Scénář a režie – Rian Johnson. V hlavních rolích Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Dave Bautista, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Jessica Henwick a Madelyn Cline. Snímek bude uvedený 23. prosince. Ve starším článku jsme důkladně představili jednotlivé postavy.

Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, EW

Galerie: 7

Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu Na nože: Glass Onion – Nabitý trailer dělá z detektivky zběsilý rej | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest